ma numesc marin laurentiu,am 36 de ani si ceva ani de cs in spate...
nume de "scena"

in primul rand vreau sa specific ca acest post nu se vrea a fi o reclamatie ci mai degraba o...sugestie in vederea imbunatatirii calitatii serverului.despre ce e vorba..
am observat o rectie lenta, uneori chiar tardiva a unor admini vis-a-vis de jucatorii cu chaturi...parca le-ar fi frica sa ia decizia de a le da ban...poate de teama de a nu-si pierde adminul...din punctul meu de vedere chestia cu ss-urile inseamna pierdere de timp si de multe ori nu se reuseste prinderea momentului...se stie ca exista chaturi bind-uite si doar prin simpla apasare la o tst se activeaza sau se dezactiveaza...sa il prinzi cu ss este mai greu ,iar in cazul aim-ului -imposibil... e mult mai simplu urmarirea suspectului o runda, maxim doua,facut demo si ban direct...in cazul unui admin cu experienta,o singura runda sau chiar mai putin e suficient ptr a-si da seama daca e vb de cod sau nu...toata aceasta tagiversare datorata asteptarii momentului ideal ptr a face poze duce la iritarea celorlalti playeri,personal refuz sa mai joc si ma bag spectator...
am si cateva exemple concrete de situatii neplacute,chiar...penibile.playerii vizati: canela,nel_fri,snytel...
adminii vizati: nu conteaza si nici nu vreau sa-mi pun in cap tot serverul

canela...
joaca cu mine in echipa pe aztec_evo,mi se pare suspect ptr frecventa foarte mare de hs... practic, are 12 killuri consecutive toate numai hs...nu prea reusesc sa-l urmaresc ptr ca imi mergea bine si terminam rundele live...admin online dar nu se sesizeaza...pana la urma decid sa ma bag spec...playerul are clar aim si wall... sesizez adminul si intru la joc..dar surpriza ...adminul online imi face mie poze si imi cere id-ul...intru pe mess dau pozele si totodata ii atrag atentia despre jucatorul respectiv...mi se spune ca joaca demult pe server si e...curat. imi zice ca a mai fost urmarit si de cutare si cutare(admini) si nu are nimic...zic ok...si imi vad de treaba...nu poze...nu demo...
nel_fri...
jucam pe nuke,acum vreo 3 saptamani, si il am adversar...3 runde consecutiv iesea si primul glont hs indiferent in ce pozitie eram...mi se pare dubios,ma bag spectator si il urmaresc...wall si aim clar ca lumina zilei...3 admini online...nu se sesizeaza nimeni...intru pe mess unde aveam adresa unuia dintre adminii online si ii atrag atentia...mi se spune ca nu are nimic,ca e un tip la vreo 40 de ani si ca il cunoste si nu joaca codat....din nou nu mai zic nimic...timp de vreo 3 saptamani tipul apare constant pe server de fiecare data codat...nici o reactie...ieri intra din nou,bineinteles codat,si ma hotaresc sa-i fac demo...pana la urma i se fac poze si primeste ban...nu imi mai amintesc de la cine...dar asta de-abia dupa 3 saptamani...
snytel...
tot ieri se intampla...playerul are wall clar,sesizez adminul si mi se spune sa tac din gura...i se fac poze dar din pacate...ratate. se schimba harta...adminul iese,playerul...ramane...stateam spec si il urmaream...pana la urma i-am scris sa iasa ca e penibil...intr-un final iese dar...reintra dupa vreao ora...se juca awp_dust.ma bag in achipa cu adminul online si ii scriu pe team_say sa nu vada "infractorul"...ii atrag atentia ca a jucat mai devreme cu wall...nici un raspuns,nici o reactie...se schimba harta pe assalt_necro ,intra si alti admini...pana la urma ii fac demo si sesizez adminul...mi se spune ca vb mult si prost...intr-un final ii se fac poze si primeste ban...dar asta de-abia dupa 3 ore ...
in fine...exemplele pot continua...dar nu asta e scopul...ideea este sa se faca ceva ptr a nu mai exista aceaste situatii...o solutia ar fi cea de mai sus:ban direct in cazuri clare cand vede tot serverul sau demo si ban...pozele sant pierdere de timp...cine se crede nedreptatit sa scrie pe forum...
cam asta ar fi...sper sa nu fi deranjat foarte tare