salut!

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Post Reply
plast!kman
Nou Venit
Posts: 6
Joined: 31 Dec 2007, 18:59
Location: bucuresti

salut!

Post by plast!kman » 04 Jan 2008, 19:00

Am luat ban pe **** pt ca am cerut sa vb cu unu dintre admini pe mess cu charlieee...va rog sa luati masuri!!!!
am avut mai demult admin pe serverul cs.****.ro...pe numele de crow sau pe x-7r3m nu stiu care...am vb cu sorlag pe server si mia zis ca se ocupa vim sau Charlie..as dori inapoi adminul..ms! ast rasp!
Charliee
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 763
Joined: 22 Nov 2007, 23:42

Post by Charliee » 04 Jan 2008, 21:41

Pe server ai zis k ai vbit cu M1nos. nu cu Sorlag.
Raspuns:
1.Ai platit pt acest admin sau cum? De tzi se pare atat de mult k tzi se cuvine. Nu te-a mai vazut nimeni pt nu stiu kt timp, eu nu-mi amintesc de tine... si sunt din martie anul trecut.
2.Tzi-am zis pe server k mie nu-mi pasa. Nu te cunosc, n-am ce sa-tzi fac.
Apoi ai inceput sa insisti si mai tare, tzi-am repetat k eu n-am nici o treaba, si iar ai inceput si tot lafel, si ai tot tzinut-o pe a ta, si tot continuai si faceai k un copil mic cand i se ia acadeaua... pana cand tzi-am dat kick. Ai reintrat si iar ai inceput adaugand faza cu "suferitzi de admin", drept urmare ai luat ban pt 20 de minute.
3. Nu dam admin la oricine, mai ales la cineva kre a venit dupa nu stiu kt timp. Inainte (cel putzin cand am aparut eu pe server) se dadeau admine pe prietenii... si era km gol serverul, k fiecare admin facea ce vroia, intra pe server... dadea niste banuri la putzinii kre erau, unii mai jucau si cu ogc si apoi ieseau, fericitzi. De cand n-ai mai intrat tu pe server s-au schimbat regulile.

5 Acu se da admin pe merit. Joci un timp, te faci cunoscut, ne place cum joci, cum te comportzi, daca sti si ce-s alea coduri... potzi avea admin. Altfel, cel putzin eu, n-am cum sa te ajut, sau mai corect spus, n-am dece sa te ajut, repetand faptul k nu te cunosc. In caz k vrea altcineva sa te ajute... o v-a face. Dar nu eu. Deci potzi sa nu mai insisti la adresa mea. Nu k nu tzi-as fi zis de nu stiu kte ori si pe server...
eXcEed
Incepator
Posts: 56
Joined: 04 Jan 2008, 13:33

Post by eXcEed » 07 Jan 2008, 16:26

plast!kman eram si eu pe server cand ai vb cu Charliee ... ai vb prea de sus ... si ai vb si urat ... asa ca nu te plange ca ai luat ban #-eat
Post Reply