O intrebare ?

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Locked
-kdZ
Nou Venit
Posts: 31
Joined: 07 Apr 2010, 14:11

O intrebare ?

Post by -kdZ » 18 May 2010, 18:01

Pot sti care a fost mai exact problema si de cine am facut misto ? Chiar nu am inteles nimic !

Stiu nu am ce sa iti fac cu aceasta reclamatie care intr-un final o sa fie ceva inutil ca am postat degeaba dar poate ma lamuresti si pe mine sa nu raman intr-o dilema !
Unique 'skill
Suspect de spam
Posts: 251
Joined: 11 Sep 2009, 21:51
Location: Timisoara

Re: O intrebare ?

Post by Unique 'skill » 18 May 2010, 18:05

Cu cine te certi ? :))
Press any key to continue
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: O intrebare ?

Post by vim » 18 May 2010, 18:10

Code: Select all

L 05/18/2010 - 17:45:10: "JoinT<10275><VALVE_ID_LAN><CT>" say "ana ana.." (dead)
L 05/18/2010 - 17:45:17: "-kdZ<10341><STEAM_0:0:1363667052><TERRORIST>" say "miai mancat banana" (dead)
Pentru insultarea unui admin, primeai ban din prima. Pentru ca ai o oarecare vechime pe server, am asteptat sa iti ceri scuze fata de ea, dupa ce ti`am atras atentia. Ai continuat cu mistourile si prefacutul asa ca te`ai ales cu ban.

Pentru ca "gluma" a fost publica si scuzele astept sa fie tot publice. Pana atunci banez tot ce prind de pe litoral pe server.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
-kdZ
Nou Venit
Posts: 31
Joined: 07 Apr 2010, 14:11

Re: O intrebare ?

Post by -kdZ » 18 May 2010, 18:29

Cred ca esti frustrat !

Vreau sa vad si eu in regulament te rog frumos unde scrie motivul specificat de tine ?

Acel player a scris " ana ana " .. eu am scris mi-ai mancat banana ! Era o melodie nicidecum nu am facut referire la russian , doar ce intrase ea ! Vreau sa imi demonstrezi si mie prin insinuarile tale si prin mintea ta plina de imaginatie ca am facut referire la ea !

Gandesti departe rau si faci legaturi greu de imaginat ! Iti bati joc , tocmai din motivul ca sunt vechi pe acest server ai putea sa ai totusi un respect fata de mine , ne-am ajutat reciproc si tu iti bati joc de mine de cand am revenit pe acest server !

Totul se face pe regulament am inteles nu ? Unde e postat 24 000 de minute ban pentru ca am scris " mi-ai mancat banana " ?

Ai momente cand comportamentul tau lasa de dorit , si nu sunt numai eu de parerea asta si acutuali admini dar nu multi au tupeul sau ocazia sa ti-o spuna !


Te-am respectat tot timpul dar vad ca am revenit degeaba pe acest server sunt calcat in picioare ! Tu esti owner , trebuie sa ne faci sa fim o comunitate nu sa te porti asa !

Oricum stiu ca te doare fix in c** pentru ce ti-am zis si ce am postat pentru ca cu esti micul " owner " cine sa te pedepseasca pe tine ? Daia a plecat si Charliee si se vede lipsa lui !
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: O intrebare ?

Post by vim » 18 May 2010, 18:41

In regulament nu se poate include chiar orice ar putea sa apara. Faptul ca sunt owner, imi permite ca ocazional sa mai fac abstractie de la regulament.

Faptul ca stresezi adminii zilnic, faptul ca le cauti tuturor nod in papura, faptul ca dupa ce ai plecat din staff intrati pe server si faceai reclama la nu stiu ce servere de mana a 3-a, faptul ca esti insolent, ai impresia ca totul ti se cuvine, cicalitor si ca trebuia sa te pupam toti in posterior cand ai zis ca vrei sa te intorci in echipa, ma facut sa iti dau banul pe atata timp.

Doar pentru ca in trecut ai avut acces aici, asta nu te pune cu nicaieri mai presus fata de oricare alt jucator de pe acest server. Nu accept insultele in general pe server, dar cu atat mai mult cand sunt adresate unui membru al echipei de administrare. Ei sunt cei care pun osul la munca ca sa aiba unde sa faca glume proaste insolenti ca tine si pentru ei o sa am respect intotdeauna.

"Owner" este doar o titulatura. Comunitatea se creeaza singura, prin legarea de prietenii intre membrii acesteia, schimb de telefoane, intalniri si activitati in afara server`ului, etc. Cati astfel de prieteni ai aici ? Raspunsul trebuie sa iti dea de gandit :wink:

P.S Charliee nu a plecat de bunavoie.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
-kdZ
Nou Venit
Posts: 31
Joined: 07 Apr 2010, 14:11

Re: O intrebare ?

Post by -kdZ » 18 May 2010, 18:53

Pentru cunostinta ta generala ma inteleg bine cu multa lume de aici si pe vara am planuri pentru aceste activitati de care zici tu , dar nu cu tine pentru ca tu esti " omu negru " !

Activitati ? Intalniri ? Sti ce sunt alea ? Sau le cauti acum in dex ? Sa ridice mana cine te cunoaste personal de pe acest server si eu il mananc !

Nu am asteptat sa fiu pupat in cur de nimeni ! Am avut pretentia sa mi se raspunda la un pm si la o problema care o aveam dar se pare ca nu prea am avut cu cine discuta !

Tu esti platit pentru munca care o faci ! Asa ca nu iti bate joc de ea si de playerii care au fost alaturi de acest server atata timp !

Cu ce sunt cicalitor , cu faptul ca socializez , rad , glumesc cu stuff-ul si cu playerii ? Tu nu socializezi cu nimeni , ai o minte inchisa si robotica ! Nu cred ca am deranjat pe nimeni cu vreo gluma mai urata si daca am facuto mi-am cerut scuze ! Daca gluma era adresata adminului white.russian care era problema ta in chestia asta ? Esti iubi iubii si ti-am ranit iubitica ? Sa fim seriosi , daca o deranjam cu ceva imi spunea personal si imi ceream scuze , cu toate ca ti-am mai repetat si iti mai repet odata ca nu a fost o gluma adresata ei , era melodia care a fost de asa natura sa coincida !

Pai ti-ai batut joc si de Charliee pentru munca depusa si o faci in continuare cu restul ! " owner titulatura " ? Mai degraba sensul vietii tale , pentru ca nu mai te uiti in jurul tau !
User avatar
white.russian
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 363
Joined: 07 Jan 2010, 22:46

Re: O intrebare ?

Post by white.russian » 18 May 2010, 19:11

-kdZ wrote:Sa ridice mana cine te cunoaste personal de pe acest server si eu il mananc !
Nu ma manca nene ca mai vreau sa traiesc
-kdZ wrote:Sa fim seriosi , daca o deranjam cu ceva imi spunea personal si imi ceream scuze
Daca as spune personal tot ce ma deranjeaza fiecarui jucator nu as mai avea timp sa joc vreodata
kdZ wrote:Esti iubi iubii si ti-am ranit iubitica ?
Deplasat
[PTB] Transfering vim to the W.R.s
[ERROR!] PTB stuck. No way out.
User avatar
SabeR
Master of Spam
Posts: 665
Joined: 23 Jan 2008, 16:50

Re: O intrebare ?

Post by SabeR » 18 May 2010, 19:35

Nu inteleg scopul descrierii tale si rostul acestei reclamatii.
Tot post-ul tau este deplasat, nu doar afirmatiile de pe server.
Fiecare face ce vrea cu viata lui si traieste cum doreste. Nu esti tu in masura sa critici!

Acest topic se inchide.
Alcoolul omoara incet incet......nu conteaza, nu ma grabesc
Locked