Ban la vrajala...aci sunt pozele > http://img208.imageshack.us/gal.php?g=dedust2x20003.png...
Astept comentari..?
Unban
Moderator: Moderators
Re: Unban
adica astepti sa iti comentam?
,mie unu nu'mi merge link'ul,da ma mir k ai postat pozele cu remove flash care mi le'ai dat si mie pe mess,daca acelea le'ai postat.numai bine

da tot pozele alea`s...de pe mess... (mie imi mere le pot sa le vad...)..dak nu merge ata ete./...sa ramna ban`u//// mai sunt srv destule.... si nu`i cu remove flash cum zici u.... nu apare remove .."NUMA FLASH"...da oricum...bafta in continuare... have fun allz.
Link-ul corect catre poze.
- Ai 2 poze #3 din 3.
- Lipseste poza #1 din 3.
- In ultima poza (cea din dreapta) lipseste si "antetul" de pe centrul ecranului cu data si ora, care spre nefericirea ta, are "hold time" setat destul de mic si dispare repede.
Metoda de lucru:
Dupa ce s`au facut toate pozele, ai dezactivat codul, ai mai facut singur o poza cu "print screen" si ai salvat`o cu numar consecutiv (de_dust20005).
Concluzie:
Frumoasa incercare, dar banul ramane.
- Ai 2 poze #3 din 3.
- Lipseste poza #1 din 3.
- In ultima poza (cea din dreapta) lipseste si "antetul" de pe centrul ecranului cu data si ora, care spre nefericirea ta, are "hold time" setat destul de mic si dispare repede.
Metoda de lucru:
Dupa ce s`au facut toate pozele, ai dezactivat codul, ai mai facut singur o poza cu "print screen" si ai salvat`o cu numar consecutiv (de_dust20005).
Concluzie:
Frumoasa incercare, dar banul ramane.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)