Page 1 of 1

Harti cerute si nu pot fi puse decat cu rcon

Posted: 03 Jan 2008, 21:33
by Ciubey
Ca skynet sa nu fie singurul care posteaza probleme dastea....hai ca postez si eu :D Harta fun_allinone cred ca tot prin rcon se poate pune......deoarece sa incercat sa se puna pe sv.....a avut o cerere :D mare cred ca vro 16 din 18 a vruto .................... si pur si simplu nu sa putut......daca sar putea ca si harta fun_allinone sa poate fi pusa si de admini mai mici ca administrator sau helpari ar fi perfect...




P.S: Nu inchide topicul poate alti au si ei aceleasi cereri:twisted:

Posted: 03 Jan 2008, 21:35
by Charliee
daca dai admin_listmaps si apare acolo inseamna k poate fi bagata de orice admin

doar cele kre nu apar pot fi bagata doar cu rcon

Posted: 03 Jan 2008, 21:42
by Ciubey
Charliee atuci poate puteti rezolva problema ca a incercat skynet si dragoze si pur si simplu nu a mers :evil:

Posted: 03 Jan 2008, 21:56
by Ciubey
si mai era fy_snow........cat de cate ori intru dimineata sunt vro 4 playeri si e de_dust sau mai stiu eu ce harta care pt 4 e foarte mare sau seara tarziu cand toti admini pleaca de pe sv

Posted: 03 Jan 2008, 23:04
by k1dZor
de fy_snow am zis si io iar charliee mi-a spus ca daca pune fy_snow la listmap o sa jucam numai snow probabil ca are si el putina dreptate dar si tu ai ! iar in legatura cu kabul allinone , hartile noi puse pe server nu pot fi bagate decat cu rcon rezolvati problema please !

Posted: 03 Jan 2008, 23:07
by Skynet
in primu rand chestia cu snow nu ma bag desi dimineata avem mare nevoie de harta
si in al doilea rand am incercat de 4 ori sa bag harta fun_allinone si im zicea bad mape name

Posted: 04 Jan 2008, 07:10
by vim
problema rezolvata. toate hartile noi, pot fi schimbate si de helperi si administratori.

Posted: 07 Jan 2008, 17:07
by M1noS
O intrebare am si eu , harta fy_radical exista pe server ?Sunt nou pe aici si nush cum sta treaba , dak nu se poate pune aceasta harta ? multumesc mult!!!!