Harti cerute si nu pot fi puse decat cu rcon

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Harti cerute si nu pot fi puse decat cu rcon

Post by Ciubey » 03 Jan 2008, 21:33

Ca skynet sa nu fie singurul care posteaza probleme dastea....hai ca postez si eu :D Harta fun_allinone cred ca tot prin rcon se poate pune......deoarece sa incercat sa se puna pe sv.....a avut o cerere :D mare cred ca vro 16 din 18 a vruto .................... si pur si simplu nu sa putut......daca sar putea ca si harta fun_allinone sa poate fi pusa si de admini mai mici ca administrator sau helpari ar fi perfect...




P.S: Nu inchide topicul poate alti au si ei aceleasi cereri:twisted:
Charliee
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 763
Joined: 22 Nov 2007, 23:42

Post by Charliee » 03 Jan 2008, 21:35

daca dai admin_listmaps si apare acolo inseamna k poate fi bagata de orice admin

doar cele kre nu apar pot fi bagata doar cu rcon
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Post by Ciubey » 03 Jan 2008, 21:42

Charliee atuci poate puteti rezolva problema ca a incercat skynet si dragoze si pur si simplu nu a mers :evil:
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Post by Ciubey » 03 Jan 2008, 21:56

si mai era fy_snow........cat de cate ori intru dimineata sunt vro 4 playeri si e de_dust sau mai stiu eu ce harta care pt 4 e foarte mare sau seara tarziu cand toti admini pleaca de pe sv
k1dZor
Happy Camper
Posts: 213
Joined: 26 Nov 2007, 08:39

Post by k1dZor » 03 Jan 2008, 23:04

de fy_snow am zis si io iar charliee mi-a spus ca daca pune fy_snow la listmap o sa jucam numai snow probabil ca are si el putina dreptate dar si tu ai ! iar in legatura cu kabul allinone , hartile noi puse pe server nu pot fi bagate decat cu rcon rezolvati problema please !
User avatar
Skynet
Banned
Banned
Posts: 371
Joined: 01 Dec 2007, 15:15
Location: Bucuresti

Post by Skynet » 03 Jan 2008, 23:07

in primu rand chestia cu snow nu ma bag desi dimineata avem mare nevoie de harta
si in al doilea rand am incercat de 4 ori sa bag harta fun_allinone si im zicea bad mape name
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Post by vim » 04 Jan 2008, 07:10

problema rezolvata. toate hartile noi, pot fi schimbate si de helperi si administratori.
User avatar
M1noS
Incepator
Posts: 70
Joined: 28 Nov 2007, 20:54

Post by M1noS » 07 Jan 2008, 17:07

O intrebare am si eu , harta fy_radical exista pe server ?Sunt nou pe aici si nush cum sta treaba , dak nu se poate pune aceasta harta ? multumesc mult!!!!
Post Reply