lag

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

lag

Post by luc14n » 09 Nov 2008, 22:17

nu stiu dc am lag de la un timp ..inainte imi mergea mai bine :(
sa imi spuna si mie cineva .ce sa fac ? am incercat faza cu rate 50000 dar tot nu merge :((
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: lag

Post by vim » 10 Nov 2008, 11:15

Ma indoiesc ca ai lag pe evosys, tinand cont ca ai internet de la Ilink.
Ratele nu ti le bagi la bulan, ca nu rezolvi nimic. Incearca sa le calculezi si poate inbunatatesti ceva. Daca nu sti cum sa le calculezi, arunca un ochi pe aici.
Cat despre DC++, torenti and other dll stuff, sper ca nu e nevoie sa iti mai zica cineva ca trebuie sa le inchizi.

Spor si sa ne zici ce ai rezolvat :)

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: lag

Post by luc14n » 10 Nov 2008, 11:47

vim wrote:Ma indoiesc ca ai lag pe evosys, tinand cont ca ai internet de la Ilink.
Ratele nu ti le bagi la bulan, ca nu rezolvi nimic. Incearca sa le calculezi si poate inbunatatesti ceva. Daca nu sti cum sa le calculezi, arunca un ochi pe aici.
Cat despre DC++, torenti and other dll stuff, sper ca nu e nevoie sa iti mai zica cineva ca trebuie sa le inchizi.

Spor si sa ne zici ce ai rezolvat :)
dak e iti zic k am lag am net de la evolva :D .. knd am intrat primele datzi pe sv nu aveam deloc lag si mergea super bn dar acum merge aiurea
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: lag

Post by vim » 10 Nov 2008, 11:50

verifica`ti cs`u sa fie in regula, incearca cu alt config, poate e stricat ala si daca tot nu se rezolva, ia`ti adminu de retea de gat si spune` i sa mai dea drumu la robinetu de net :roll:

L.E si serverul de la evosys e pe fibra de la Ilink, asa ca printr`o extrapolare esti in retea cu serveru. So ar trebuii sa ti se miste linie.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
User avatar
Claya
Membru activ
Posts: 365
Joined: 28 Jul 2008, 19:25
Location: Beclean, B-N

Re: lag

Post by Claya » 10 Nov 2008, 17:18

Poate e de la windows, prea multi spyware... cel putin la mine asta e #-runhils
Unele programe spyware utilizează procesorul pc-ului facandu-l astfel mai lent iar uneori pot să blocheze conexiunea la internet
Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.
Image
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: lag

Post by luc14n » 10 Nov 2008, 18:14

vim wrote:verifica`ti cs`u sa fie in regula, incearca cu alt config, poate e stricat ala si daca tot nu se rezolva, ia`ti adminu de retea de gat si spune` i sa mai dea drumu la robinetu de net :roll:

L.E si serverul de la evosys e pe fibra de la Ilink, asa ca printr`o extrapolare esti in retea cu serveru. So ar trebuii sa ti se miste linie.
nu am configurati cum am tras cs de pe odc asa il joc nu bag nimic in el
si netul imi merge bine nu am probleme cu el:D
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: lag

Post by luc14n » 10 Nov 2008, 18:15

Claya wrote:Poate e de la windows, prea multi spyware... cel putin la mine asta e #-runhils
Unele programe spyware utilizează procesorul pc-ului facandu-l astfel mai lent iar uneori pot să blocheze conexiunea la internet
nu stiu ce este spyware :D :D
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: lag

Post by luc14n » 10 Nov 2008, 18:16

poate sa fie si din cauza k am vista pe pc:D?
User avatar
Claya
Membru activ
Posts: 365
Joined: 28 Jul 2008, 19:25
Location: Beclean, B-N

Re: lag

Post by Claya » 10 Nov 2008, 18:44

De aici iti poti da seama ce e un spyware http://ro.wikipedia.org/wiki/Spyware

Incearca si varianta lui Vim, suna la cei de unde ai internetul si sa te plangi un pic, poate e de la ei, nu cred ca Windows Vista incetineste conexia la internet

P.S - incearca sa lesi mai moale double post-ul, si foloseste butonul "edit" :wink:
Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.
Image
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: lag

Post by luc14n » 10 Nov 2008, 18:46

Claya wrote:De aici iti poti da seama ce e un spyware http://ro.wikipedia.org/wiki/Spyware

Incearca si varianta lui Vim, suna la cei de unde ai internetul si sa te plangi un pic, poate e de la ei, nu cred ca Windows Vista incetineste conexia la internet

P.S - incearca sa lesi mai moale double post-ul, si foloseste butonul "edit" :wink:
poi am postat de 2 ori acelashi lucru?:|
User avatar
Claya
Membru activ
Posts: 365
Joined: 28 Jul 2008, 19:25
Location: Beclean, B-N

Re: lag

Post by Claya » 10 Nov 2008, 19:02

Double post este o succesiune de 2 sau mai multe posturi care pot fi facute intr-unul singur
Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.
Image
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: lag

Post by luc14n » 10 Nov 2008, 19:04

Claya wrote:Double post este o succesiune de 2 sau mai multe posturi care pot fi facute intr-unul singur
ma rog ...cum spui u
Post Reply