Page 1 of 1

Setinfo

Posted: 17 Jul 2008, 19:13
by Skynet
Cand vroiam sa imi introduc parola ca sa intru pe server :" setinfo _**** ******** " si imi aparea
Info string length exceede
Asta se intampla din cauza cfg deoarece aveam prea multe setinfo "" in el. Am intrat in cfg am sters toate randurile in care scria : setinfo dupa care a mers.
Nu am mai avut aceasta problema pana cand am instalat Counter-Strike 1.6 eXtream si acum chiar daca nu am niciun cfg cand vreau sa imi introcu parola imi da acelasi mesaj
Info string length exceede
Ce sa fac?

Re: Setinfo

Posted: 17 Jul 2008, 20:00
by vim
Nu e nevoie sa le stergi din config. Respectiva eroare o primesti pentru ca ai prea multe setinfo deschise.
Ca sa vezi lista cu intrarile setinfo, scrie in consola setinfo.
Din lista care o sa`ti apara, trebuie sa modifici cateva in valori nule. Ca sa faci asta:

setinfo rate ""
setinfo model ""

Si ce iti mai apare tie prin lista aia. De regula daca le dai valori nule la 2 - 3 setari, nu vei mai primii eroarea respectiva.

Re: Setinfo

Posted: 17 Jul 2008, 21:04
by Skynet
Ms vim , acum merge