Setinfo

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Skynet
Banned
Banned
Posts: 371
Joined: 01 Dec 2007, 15:15
Location: Bucuresti

Setinfo

Post by Skynet » 17 Jul 2008, 19:13

Cand vroiam sa imi introduc parola ca sa intru pe server :" setinfo _**** ******** " si imi aparea
Info string length exceede
Asta se intampla din cauza cfg deoarece aveam prea multe setinfo "" in el. Am intrat in cfg am sters toate randurile in care scria : setinfo dupa care a mers.
Nu am mai avut aceasta problema pana cand am instalat Counter-Strike 1.6 eXtream si acum chiar daca nu am niciun cfg cand vreau sa imi introcu parola imi da acelasi mesaj
Info string length exceede
Ce sa fac?
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Setinfo

Post by vim » 17 Jul 2008, 20:00

Nu e nevoie sa le stergi din config. Respectiva eroare o primesti pentru ca ai prea multe setinfo deschise.
Ca sa vezi lista cu intrarile setinfo, scrie in consola setinfo.
Din lista care o sa`ti apara, trebuie sa modifici cateva in valori nule. Ca sa faci asta:

setinfo rate ""
setinfo model ""

Si ce iti mai apare tie prin lista aia. De regula daca le dai valori nule la 2 - 3 setari, nu vei mai primii eroarea respectiva.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
User avatar
Skynet
Banned
Banned
Posts: 371
Joined: 01 Dec 2007, 15:15
Location: Bucuresti

Re: Setinfo

Post by Skynet » 17 Jul 2008, 21:04

Ms vim , acum merge
Post Reply