Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike.

Moderator: Moderators

Post Reply
Charliee
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 763
Joined: 22 Nov 2007, 23:42

Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Post by Charliee » 01 Jul 2008, 00:18

Am observat ca multi dintre voi (adminii) cand vreti sa luati niste poze de la un user inca mai dati Add to Messenger List. Daca faceti asa, apoi va trebuii sa-i stergeti din lista + sa le dati ignore celor kre inca nu v-au sters din lista lor.

Cum procedam?
Simplu. Fiecare dintre voi aveti la Yahoo Messenger-ul vostru o casuta unde scrie "Type a name or a phone number" - aceasta casuta se afla intre Status-ul vostru si Lista de Contacte.
Cand luati un id, ii dati paste in acea casuta si apoi apasati Enter. Facand asta, va v-a aparea fereastra pt acel contact, si puteti sa scrieti, sa primiti si sa trimiteti fisiere fara sa-i dati add.
Add-ul se da doar pt a vedea cand un user e online sau pt a-l accesa mai rapid.
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Re: Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Post by Ciubey » 01 Jul 2008, 00:21

LoL charliee...cine nu stie despre asta :lol: :lol: :lol:

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough

Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...

OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
User avatar
Lucky-Strike
Vorbaret
Posts: 150
Joined: 26 Feb 2008, 22:41
Location: Bucuresti/Online

Re: Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Post by Lucky-Strike » 01 Jul 2008, 01:49

poy se pare ca unii nu stiau de asta...odata ce a postat charliee... #-eat
Ioi istenem!
User avatar
opyum
CS Staff Leaders
Posts: 666
Joined: 13 Apr 2008, 15:07
Location: Romania / Sibiu
Contact:

Re: Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Post by opyum » 01 Jul 2008, 02:26

Mie unul nu-mi vine sa cred asta. Din momentul in care Charliee posteaza pentru admini acest topic inseamna ca sunt probleme cu unii la acest capitol! Desi ii dau dreptate: "Nu toti se nasc destepti!". Trebuie sa recunoastem asta, toti eram noobi prima oara la CS, asa se poate intelege si cu YMsg/MSN/AOL/Skype sau ce mai folositi voi. :)
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
User avatar
Skynet
Banned
Banned
Posts: 371
Joined: 01 Dec 2007, 15:15
Location: Bucuresti

Re: Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Post by Skynet » 01 Jul 2008, 10:35

Aceasi metoda o foloseam si eu charliee, adica sa scriu id in acea casuta ,dar mi s-a intamplat o chestie tare :Am facut poze unui jucator,i-am cerut id si l-am bagat in respectiva casuta . Toate bune si frumoase numai ca jucatorul nu raspundea si dupa doua Buzzu-uri m-am intors in cs avand convingerea ca acel jucator imi daduse o adresa gresita. Reintors in cs respectivul jucator imi zicea ca: "dc nu intri pe mess". Nestiind ce sa fac i-am dat add si imediat mi-a dat accept si am putut lua pozele.
Deabia acum mi-am dat seama ce s-a intamplat si anume ca acel jucator (suparat de cineva sau poate din greseala) facuse ca sa nu primeasca mesaje decat de la cei pe care ii are in lista.

Si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa #-bug
User avatar
rhaoul
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 637
Joined: 26 Dec 2007, 14:54
Location: Bucuresti

Re: Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Post by rhaoul » 01 Jul 2008, 12:18

Hmmm nici mie nu-mi vine sa cred ca exista vreunu care nu stia faza..Cum e posibil asa ceva?Cine e incompetentul,inaptul..etc.? Sa fie dat afara!!!!
Raspuns: rhaoul :lol: :lol: :lol:
Bai daca mai e vreunu care nu stia.. sa posteze, ca sa ma scot si eu
Ce sa-i faci frate?eu m-am nascut destept dar m-am prostit pe drum..stand prea mult la calculator:P
Looney
Junior
Posts: 103
Joined: 21 Apr 2008, 10:38

Re: Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Post by Looney » 01 Jul 2008, 12:34

sincer nici io nu stiam faza(te sustin rhaoul) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dar oricum nu ma deranjeaza dak le dau add asa pot sa ii bag si in lista de ignore dak ma deranjeaza,scurt si la obiect nu?:D or mai fi si alte chesti mai putzin inportante pentru mn .........cand pot sa studiez altceva mai interesant :wink: de exemplu cum sa floodezi un server care livreaza net (nu incercatzi se penalizeaza cu ani la racoare :D) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: km greu dar io zic ca se poate.
Tornada
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 461
Joined: 29 Nov 2007, 16:37

Re: Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Post by Tornada » 02 Jul 2008, 02:39

cei care au in setarile messengerului bifata optiunea "ignore anyone who is not in my messenger list" nu le puteti scrie cum a zis charliee fara sa le dati add..deci dak nu raspunde cum a spus el..sa nu credeti k nu raspunde..mai bine dati add
Image
rZL
Happy Camper
Posts: 241
Joined: 04 Feb 2008, 20:55
Location: ImeDiaT DuPa CoLT
Contact:

Re: Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Post by rZL » 02 Jul 2008, 16:07

ehh stiam:-j si tornada sincer nu stiam de aia:))nici nush unde o gasesc:))
Looney
Junior
Posts: 103
Joined: 21 Apr 2008, 10:38

Re: Cum sa luati pozele fara sa-l bagati in lista de contacte!!!

Post by Looney » 02 Jul 2008, 16:25

eeeeee si totul e bine cand se termina cu bine si uite asa cei doi sunt buni amici :D asa mey baietzi atzi vazut ca se poate


p.s cum zicea si vim "mai baieti trebuie sa va aveti ca frati" k doar d`aia suntetzi admni nu? trebuie sa va facetzi singuri munca mai usioara.Bafta ma bucur k totul a revenit la normal.
Post Reply