Problema

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Problema

Post by *horiAS* » 09 Mar 2011, 22:14

Am intrat pe un servar azi si dupa ce am iesit mi-a ramas adresa lor sub Quit si acum de cate ori dau la oprions sau la orice alta optiune ma conecteaza imediat la ei pe servar. Stie cineva cum se paote redresa aceasta problema ?

O seara buna.
User avatar
opyum
CS Staff Leaders
Posts: 666
Joined: 13 Apr 2008, 15:07
Location: Romania / Sibiu
Contact:

Re: Problema

Post by opyum » 11 Mar 2011, 18:50

Ma dispera si pe mine serverele de genul care te forteaza sa downloadezi configul lor. E doar o modalitate de a forta un jucator sa intre la ei pe server. Nu stiu exact cum poti scapa de problema dar o poti repara incercand sa te conectezi din consola pe evosys si atunci se reseteaza unele optiuni.
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
User avatar
(sica)
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 854
Joined: 23 Jul 2008, 19:57
Location: Beclean sau Cluj :)

Re: Problema

Post by (sica) » 11 Mar 2011, 19:14

Si mie mi s-a intamplat. Solutia este sa iti reinstalezi cs'ul. Am vorbit la momentul acela si cu vim, mi-a zis ca trebuie sters ceva, dar nu mai stia ce anume. Eu am scapat reinstaland.
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Problema

Post by vim » 11 Mar 2011, 20:41

Deschide cu notepad:

Code: Select all

cstrike/resource/GameMenu.res
si sterge de acolo server-ul.

Ca sa scapi de dureri de cap pe viitor, read-only la acel fisier te poate ajuta.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS:GO: csgo.evosys.ro | CS:1.6: cs.evosys.ro
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Re: Problema

Post by *horiAS* » 12 Mar 2011, 11:12

Gata, problema rezolvata. Multumesc mult , eu zic ca ar merita sa incerci si tu asa ceva:)) am vazut ca la ei merge cu brio.

Poate te ajuta cu ceva: "GameMenu" { "1" { "label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame" "command" "engine connect ip:27015" "OnlyInGame" "1" } "2" { "label" "#GameUI_GameMenu_Disconnect" "command" "engine connect ip:27015" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "4" { "label" "#GameUI_GameMenu_PlayerList" "command" "engine connect ip:27015" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "8" { "label" "command" "engine connect ip:27015" "OnlyInGame" "1" } "9" { "label" "#GameUI_GameMenu_NewGame" "command" "engine connect ip:27015" } "10" { "label" "#GameUI_GameMenu_FindServers" "command" "engine connect ip:27015" } "11" { "label" "#GameUI_GameMenu_Options" "command" "engine connect ip:27015" } "12" { "label" "#GameUI_GameMenu_Quit" "command" "engine connect ip:27015" } "13" { "label" "" "command" "" } "14" { "label" ">>> cS.****.Ro <<<" "command" "engine connect ip:27015" } "15"{ "label" ">>> cS.****.Ro <<<" "command" "engine connect ip:27015" }

-- 12 Mar 2011, 10:19 --

:)) eu am sters toate alea si nu am facut bine.. .daca poti sa imi zici si ce sa terg de acolo:)) ( nu le am cu partea tehnica ,,0 barat")
User avatar
Zara
Incepator
Posts: 73
Joined: 09 Jul 2010, 00:25

Re: Problema

Post by Zara » 12 Mar 2011, 11:29

"14" { "label" ">>> cS.****.Ro <<<" "command" "engine connect ip:27015" } "15"{ "label" ">>> cS.****.Ro <<<" "command" "engine connect ip:27015" }

vim ti-a zis sa stergi serverul, doar nu o sa stergi find servers. nu ?
Post Reply