Script

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Script

Post by DEViANT » 31 Aug 2009, 23:28

Buna all .. am primit un cfg de la un prieten si nu imi prea place sa joc cu el . Are ceva script in el, si imi place foarte mult . Apas pe NumLock si imi arata FPS, mai apas o data nu il mai arata .. si uitati in pozele urmatoare cum e : http://img75.imageshack.us/gal.php?g=deinferno0001.jpg
Va rog, care va stiti la CFG-uri, si aveti habar de scriptul asta, postati-l va rog .. :( As vrea sa il pun in configul meu orginal :) ! Multumesc ! ...
EvoSys Addicted
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Script

Post by vim » 01 Sep 2009, 00:04

Code: Select all

alias +show.fps "cl_showfps 1"
alias -show.fps "cl_showfps 0"
bind f "+show.fps"
Cat timp ti apasat pe tasta "F" iti sunt aratate fps`urile.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Re: Script

Post by Ciubey » 01 Sep 2009, 00:38

Daca nu ma insel se refera la asta :

alias "a" "b"
alias "b" "cl_showfps 1;alias a c"
alias "c" "cl_showfps 0; net_graph 1;alias a d"
alias "d" "net_graph 2; alias a e"
alias "e" "net_graph 3; alias a f"
alias "f" "net_graph 0; alias a b"
"bind" "pause" "a"

Ce face?? Simplu: apesi pe numlock apare fps sus (cum ai in prima poza) mai apesi o data dispare fps-ul si apare netgraph 1, inca o data netgraph 2, inca o data netgraph 3, inca 1 data si dispare... iar aceasta poveste se repeta la nesfarsit .. asta ai dorit nu ?

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough

Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...

OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Script

Post by DEViANT » 01 Sep 2009, 10:27

vim wrote:

Code: Select all

alias +show.fps "cl_showfps 1"
alias -show.fps "cl_showfps 0"
bind f "+show.fps"
Cat timp ti apasat pe tasta "F" iti sunt aratate fps`urile.
Multumesc mult vim ! #-yahoo
Ciubey wrote:Daca nu ma insel se refera la asta :

alias "a" "b"
alias "b" "cl_showfps 1;alias a c"
alias "c" "cl_showfps 0; net_graph 1;alias a d"
alias "d" "net_graph 2; alias a e"
alias "e" "net_graph 3; alias a f"
alias "f" "net_graph 0; alias a b"
"bind" "pause" "a"

Ce face?? Simplu: apesi pe numlock apare fps sus (cum ai in prima poza) mai apesi o data dispare fps-ul si apare netgraph 1, inca o data netgraph 2, inca o data netgraph 3, inca 1 data si dispare... iar aceasta poveste se repeta la nesfarsit .. asta ai dorit nu ?
Si de asemenea multumesc mult Ciubey ! #-yahoo
EvoSys Addicted
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Script

Post by DEViANT » 16 Dec 2009, 12:13

hmm ... mi-ar placea sa incerc si scriptul acela care il folosesc PGL-istii englezi ca aud doar pasii si nimic altceva in joc . il stie careva ? P.S. daca il stii tu ciubey, l-ai putea pune in cfg cu on/off ca si celelalte ?:D

stiu ca suna bizar :)) dar chiar mi l-ar placea
EvoSys Addicted
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Script

Post by vim » 16 Dec 2009, 15:19

Varianta simpla si fara batai de cap, acceptata in orice competitie:
La bind`urile care le folosesti mai des, adaugi si un "stopsound".
Eu de exemplu le am pe tastele de la 1 la 9.

Code: Select all

bind 1 "alias slot1;stopsound"
bind 2 "alias slot2;stopsound"
bind 3 "alias slot3;stopsound"
etc
Cand apesi tasta "1", pentru a muta pe arma de exemplu, sunetul se opreste de tot timp de 1 secunda, iar cand isi revine, se aude tot, in afara de zgomotele ambientale (ploaie, tunete, muzica de la harta, etc).

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Script

Post by DEViANT » 16 Dec 2009, 21:55

mda, eu ziceam sa nu se auda absolut nimic niciodata decat pasii :)
EvoSys Addicted
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Script

Post by DEViANT » 18 Dec 2009, 22:18

sa inteleg ca nu stie nimeni ;))
EvoSys Addicted
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Script

Post by vim » 18 Dec 2009, 23:35

Nu se poate sa auzi doar pasii. Tot ce poti face este sa opresti manifestarea vremii (cl_weather 1/0) si sa te mai ajuti ocazional de "stopsound", dupa cum am descris in postul anterior.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Re: Script

Post by Ciubey » 19 Dec 2009, 11:46

vim wrote:Nu se poate sa auzi doar pasii. Tot ce poti face este sa opresti manifestarea vremii (cl_weather 1/0) si sa te mai ajuti ocazional de "stopsound", dupa cum am descris in postul anterior.
idem .... ar mai fi o faza sa auzi decat pasii, da nu stiu daca merge :D .. sterge toate sunetele din cstrike/sound si lasi decat sunetele din cstrike/sound/player care incep cu pl_ (acestea fiind pasii pe diferite suprafete ) "idee nebuna, da ce sa ii faci, daca omul vrea asa :)" #-yahoo #-yahoo #-yahoo
scriptul acela care il folosesc PGL-istii englezi ca aud doar pasii si nimic altceva in joc
mdea ... vb in necunostinta de cauza, da cred k ai inteles tu gresit , cred k unde ai citit u se referea la comanda "mp_footsteps 1/0" care poate fi data decat de sv, si aceasta iti permite sa auzi/sa nu auzi sunetul pasilor ...

P.S. nu inteleg dc ti-ai dorii sa se auda decat pasii, sunetul armei care trage, sunetul cand dai defuse sau plantezi bmb, sunetul cand unu ia o arma dupa jos, sunetul la grenazi (cred k asa se spune corect), si multe altele sunt sunete care te ajuta in cs ... vb lu vim dai cl_weather 0 si auzi decat ce te poate ajuta sa identifici pozitia unui inamic"

Bafta !!!

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough

Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...

OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Script

Post by DEViANT » 19 Dec 2009, 12:06

Ciubey wrote:
vim wrote:Nu se poate sa auzi doar pasii. Tot ce poti face este sa opresti manifestarea vremii (cl_weather 1/0) si sa te mai ajuti ocazional de "stopsound", dupa cum am descris in postul anterior.
idem .... ar mai fi o faza sa auzi decat pasii, da nu stiu daca merge :D .. sterge toate sunetele din cstrike/sound si lasi decat sunetele din cstrike/sound/player care incep cu pl_ (acestea fiind pasii pe diferite suprafete ) "idee nebuna, da ce sa ii faci, daca omul vrea asa :)" #-yahoo #-yahoo #-yahoo
scriptul acela care il folosesc PGL-istii englezi ca aud doar pasii si nimic altceva in joc
mdea ... vb in necunostinta de cauza, da cred k ai inteles tu gresit , cred k unde ai citit u se referea la comanda "mp_footsteps 1/0" care poate fi data decat de sv, si aceasta iti permite sa auzi/sa nu auzi sunetul pasilor ...

P.S. nu inteleg dc ti-ai dorii sa se auda decat pasii, sunetul armei care trage, sunetul cand dai defuse sau plantezi bmb, sunetul cand unu ia o arma dupa jos, sunetul la grenazi (cred k asa se spune corect), si multe altele sunt sunete care te ajuta in cs ... vb lu vim dai cl_weather 0 si auzi decat ce te poate ajuta sa identifici pozitia unui inamic"

Bafta !!!
Ok .. multumesc, doar ca prietenul meu "ninu" mi-a zis de cfg-ul ala ... cica a salvat ceva randuri din el, dar nu toate :

Code: Select all

 volume 1
s_eax 0
s_a3d 0.0
hisound 1
si scuzati-ma ca am postat inainte sa ma interesez mai bine .. :D
EvoSys Addicted
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Re: Script

Post by Ciubey » 19 Dec 2009, 12:48

s_eax toggles EAX support - * 1 is on, 0 is off
s_a3d toggles A3D support - * 1 is on, 0 is off
hisound toggles high-quality sound
volume sets game volume

Nu cred ca placa ta de sunet suporta eax sau a3d ... sau cine stie daca ai placa de sunet mai noua si nu integrata ...

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough

Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...

OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Script

Post by DEViANT » 12 Feb 2010, 20:32

O intrebare :

Am postat mai demult (nu am gasit topicul) cum pot face ca atunci cand apas F12, sa seteze cvar-ul autokick 1/0.

Nu mai folosesc un CFG, si am bagat script-ul respectiv in config.cfg, dar nu mi-l salveaza (adica de fiecare data cand ies din cs mi se sterge automat). Imi puteti spune de ce ?
EvoSys Addicted
User avatar
MeSSy`
Suspect de spam
Posts: 316
Joined: 28 Dec 2008, 16:47

Re: Script

Post by MeSSy` » 12 Feb 2010, 21:01

Cel mai bine e sa'l redenumesti userconfig si sa'ti bagi setarile in el , asa fac eu si cand ies din cs si intru iar nu se schimba :)
Image

Image
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Script

Post by DEViANT » 13 Feb 2010, 20:45

MeSSy` wrote:Cel mai bine e sa'l redenumesti userconfig si sa'ti bagi setarile in el , asa fac eu si cand ies din cs si intru iar nu se schimba :)
Nu merge ! Se blocheaza cs-ul asa.

Deja a 3-a oara instalez steam-ul si cs-ul MeSSy. Merci mult pentru sfatul asta exceptional ! Raman dator :naughty: #-angry

-- Sat Feb 13, 2010 21:02 --

M-a ajutat vim in cele din urma . In caz ca va mai avea cineva aceeasi problema ca si mine, asta e raspunsul :

Code: Select all

Click dreapta pe "userconfig.cfg" -> Bifati "Read Only" -> Dati "Apply" -> Apoi apasati "OK" 
Si nu veti mai avea probleme. In caz ca vreti sa editati cfg-ul, aceeasi pasi dar debifati Read Only, si apoi il bifati inapoi dupa ce ati salvat modificarile.


Bafta !
EvoSys Addicted
Post Reply