Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike.

Moderator: Moderators

ionut94
Nou Venit
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2009, 21:25

Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by ionut94 » 23 May 2009, 18:31

Salut... am un prieten care a jucat mai demult pe serverul acesta si ma tot intreaba daca nu cumva stiu comanda (cvarul) acela care face sa arate un scrollmsg in partea de sus a ecranului (si anume : " EvoSys CS 1.6 : Hybrid - Running AmxModX Geronimo v2.1.1 ... etc). Are un server si a zis ca ar vrea ca si pe serverul sau sa se afiseze mesaje scroll in partea de sus..

//Tuturor moderatorilor/adminilor, va multumesc anticipat in numele prietenului meu :D
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by vim » 24 May 2009, 12:55

Nu exista nici un cvar.
Este plugin

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
ionut94
Nou Venit
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2009, 21:25

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by ionut94 » 24 May 2009, 13:12

vim wrote:Nu exista nici un cvar.
Este plugin

imi poti spune te rog numele pluginului, sau il poti pune la download?? te rog frumos??:)
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by vim » 24 May 2009, 14:52

Modifici pluginul original "scrollmsg". Mai exact modifici valoarea axei "Y" din 0.90 cat este default, in 0.00 :)

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
ionut94
Nou Venit
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2009, 21:25

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by ionut94 » 25 May 2009, 18:58

si daca eu vreau sa imi arate scrollmsg si in partea de sus si in partea de jos a ecranului, pot redenumi plugin scrollmsg.amxx/.sma in upscrollmsg.amxx/.sma si sa le pastrez amandoua?? vor mai functiona daca le scriu in plugins.ini scrollmsg.amxx si upscrollmsg.amxx?

/inca o nedumerire : cum voi scrie in amxx.cfg mesajele? (la scrollmsg simplu, scrii mesajele si apoi adaugi amx_freq_scrollmessage, dar dupa ce modific numele pluginului va trebui sa scriu amx_freq_upscrollmessage)
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by vim » 25 May 2009, 19:27

ionut94 wrote:si daca eu vreau sa imi arate scrollmsg si in partea de sus si in partea de jos a ecranului, pot redenumi plugin scrollmsg.amxx/.sma in upscrollmsg.amxx/.sma si sa le pastrez amandoua?? vor mai functiona daca le scriu in plugins.ini scrollmsg.amxx si upscrollmsg.amxx?

Poti sa le lasi pe amandoua, insa nu stiu cum se comporta serverul cand iti vor pornii ambele mesaje.
ionut94 wrote: /inca o nedumerire : cum voi scrie in amxx.cfg mesajele? (la scrollmsg simplu, scrii mesajele si apoi adaugi amx_freq_scrollmessage, dar dupa ce modific numele pluginului va trebui sa scriu amx_freq_upscrollmessage)
1. Poti sa le lasi asa cum sunt, dar iti vor fi aratate aceleasi mesaje si in partea de sus si in cea de jos.
2. Definesti un nou cvar pentru pluginul de sus, (sa zicem admin_scrollmsg_top) in care iti adaugi mesajele, prin amxx.cfg . Frecventa definita prin admin_freq_scrollmsg poti sa o lasi comuna ptr ambele pluginuri.

Cam astea ar fi variantele. Vezi si tu ce te coafeaza mai bine :)

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
ionut94
Nou Venit
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2009, 21:25

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by ionut94 » 25 May 2009, 19:48

vim wrote:
ionut94 wrote:si daca eu vreau sa imi arate scrollmsg si in partea de sus si in partea de jos a ecranului, pot redenumi plugin scrollmsg.amxx/.sma in upscrollmsg.amxx/.sma si sa le pastrez amandoua?? vor mai functiona daca le scriu in plugins.ini scrollmsg.amxx si upscrollmsg.amxx?

Poti sa le lasi pe amandoua, insa nu stiu cum se comporta serverul cand iti vor pornii ambele mesaje.
ionut94 wrote: /inca o nedumerire : cum voi scrie in amxx.cfg mesajele? (la scrollmsg simplu, scrii mesajele si apoi adaugi amx_freq_scrollmessage, dar dupa ce modific numele pluginului va trebui sa scriu amx_freq_upscrollmessage)
1. Poti sa le lasi asa cum sunt, dar iti vor fi aratate aceleasi mesaje si in partea de sus si in cea de jos.
2. Definesti un nou cvar pentru pluginul de sus, (sa zicem admin_scrollmsg_top) in care iti adaugi mesajele, prin amxx.cfg . Frecventa definita prin admin_freq_scrollmsg poti sa o lasi comuna ptr ambele pluginuri.

Cam astea ar fi variantele. Vezi si tu ce te coafeaza mai bine :)

serverul e AmxModX :D, nu AdminMod
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by vim » 25 May 2009, 20:09

Am tastat prefixele la cvar`uri cu admin_ din obisnuita. Geronimo asa le are definite.
Foloseste amx_

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
ionut94
Nou Venit
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2009, 21:25

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by ionut94 » 25 May 2009, 23:11

Vim... scuza-ma ca te tot deranjez si te tot intreb, dar cu inca ceva as vrea sa ma ajutzi :)
- http://img37.imageshack.us/my.php?image ... y30001.png
- http://img34.imageshack.us/my.php?image ... o0002m.png
as vrea sa am un statsme asemanator... ma poti ajuta?? am putea vorbi pe pess (daca vrei iti dau PM cu ID-ul daca vrei)
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by vim » 25 May 2009, 23:57

Sincer sa fiu, habar nu am.
Nu am mai lucrat cu statsme de ceva vreme.
Totusi nu cred ca e foarte greu sa gasesti respectivul script, tinand cont ca sunt foarte putine servere cu scripturi/modificari/cum vrei tu sa le spui, unice, facute chiar de comunitatea respectiva.

95% dintre serverele de la noi functioneaza pe pack-uri de addonuri, care se gasesc la download pe diferite site`uri.

Si ca un fapt divers. Daca folosesti amxmodx, de ce mai rulezi si statsme ?
Daca ai memorie de omorat, doneaza`mi mie :P

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
ionut94
Nou Venit
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2009, 21:25

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by ionut94 » 26 May 2009, 12:24

Faza este ca eu am StasMe-ul acela cu scriptul "incorporat", dar nu arata chestia aia : "MultiKill |numele jucatorului| with X kills, Y head-shots" --- unde X, Y = numere

Nu stiu de ce, dar cred ca scriptul acela ruleaza doar pe servere hostate (cs.nume.ro), pe cand serverul meu e pe host gratuit (nume.host.com) si de aceea nu cred ca merge :|, dar REPET : eu am StatsMe-ul acela din poza pus pe server, dar nu arata chestia aia :|
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by vim » 26 May 2009, 16:04

Deschide endround.cfg si vezi daca ai ceva cu multikill. Poate exista in fisier si este dezactivat (aka comentat ; are // la inceput).

Asta daca respectivele statistici sunt afisate doar la sfarsitul rundei. Daca apar in timpul rundei, imediat cum cineva face multikill, monsterkill, etc, inseamna ca este modificata doar locatia unde apare respectivul text (din centru unde este default, in stanga) si culoarea din fisierul original multikill.cfg .

L.E Incearca cu varianta urmatoare:
// MonsterKill

sm_mode set e
// r g b side-x side-y
alias set_mk "sm_sayformat 180 11 3 0.05 0.25 2 0.02 6 0.01 0.1 2" //Multi kill

sm_menu "MonsterKill\\y\\R{sm_mode&e?ON:OFF}" "sm_mode {sm_mode&e?remove:set} e"


// Set the number of kills which will be treated as a monster kill
sm_monsternum 3

// Max. delay in seconds between every kill for monster kill
sm_monsterfreq 4

sm_reg "SM_MonsterKill e" "sm_clexec * \'spk misc/multikill\';set_mk;sm_tell * \'MultiKill: {p.name}\\nwith {V1} kills ({V2} hs)\'" bde "1=3"
sm_reg "SM_MonsterKill e" "sm_clexec * \'spk misc/ultrakill\';set_mk;sm_tell * \'UltraKill: {p.name}\\nwith {V1} kills ({V2} hs)\'" bde "1=4"
sm_reg "SM_MonsterKill e" "sm_clexec * \'spk misc/monsterkill\';set_mk;sm_tell * \'MonsterKill: {p.name}\\nwith {V1} kills ({V2} hs)\'" bde "1=5"
sm_reg "SM_MonsterKill e" "sm_clexec * \'spk misc/killingspree\';set_mk;sm_tell * \'KillingSpree: {p.name}\\nwith {V1} kills ({V2} hs)\'" bde "1=6"
Teoretic ar trebui sa iti apara in partea stanga-sus (sub radar):

Code: Select all

MultiKill: nume-jucator
with 2 kills (2 hs)

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
ionut94
Nou Venit
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2009, 21:25

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by ionut94 » 26 May 2009, 21:52

daca o incerc asta, va scrie with x kills, y hs doar la multikill, ultrakill, killingspree si monsterkill (adica cele care sunt jos... ultimele 4 linii) ??
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by vim » 26 May 2009, 22:09

da

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
ionut94
Nou Venit
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2009, 21:25

Re: Intrebare pentru moderatorii serverului :D

Post by ionut94 » 26 May 2009, 22:24

si daca scriu acelasi lucru, dar mai adaug ludicrouskill rampage etc... nu va scrie asa?? :)
Image
Image
Post Reply