TINTAX, corecteaza-ti limbajul cand vine vorba de mine ca nu am mancat din aceeasi farfurie.
Nu fac scandal, mi-am exprimat opinia cat se poate de frumos. Daca nu cunosti definitia termenului "scandal" te invit sa iei dex-ul in brate si sa te documentezi.
Tocmai pentru ca stiu care este regulamentul mi-am permis sa deschid acest thread. Nu pentru "alea 5 minute de gag" scriu aceste post-uri, ci pentru ideea in sine. Nu am cerut nici o sanctiune pentru tine, asa ca nu aduce in discutie treaba asta.
Asa cum ti-am mai spus, sunt destul de calm si nu vad ce te-ar determina sa zici contrariul. Cat despre parerea ta sau sfatul tau (nu stiu ce ai incercat sa exprimi exact) cum ca ar trebui sa mai cresc si atunci o sa invat despre respect si corectitudine, nu pot decat sa-ti spun ca am luat la cunostinta dar nu era nevoie. Am o varsta frageda si sunt dispus mereu sa invat ceva nou sau sa corectez lucrurile care le cunosc insa acum nu este cazul.
TINTAX wrote:
Grow UP
M-au crescut ai mei destul de bine; iti multumesc pentru grija care mi-o porti, dar mai bine te abti de la comentarii de genu pe viitor. Multumesc!
edit:
TINTAX wrote:Nu e prima oara cand sunt pe sv si primesti gag si faci gura mare ca cine a indraznit sa-ti dea tie gag.
Cunosti termenul de off topic? citatul de mai sus este un bun exemplu.
Daca nu am facut reclamatii la acele gag-uri inseamna neaparat ca au fost date pe buna dreptate?

o mentalitate demna de o persoana care vrea sa creeze "valuri". Si te mai intrebai de ce threadul a capatat amploare.