dc nu ma pot loga pe admin ?

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
bufu
Suspect de spam
Posts: 258
Joined: 27 Dec 2007, 16:20

dc nu ma pot loga pe admin ?

Post by bufu » 07 Feb 2008, 18:28

ahh frate :x
scriu tot ce trebuie si cand dau sa se connecteze , ma da afara ca e nick de admin :x :evil: :x
:cry: :!: :cry:
Vim ... Charliee ?? :cry: :cry: :?
Image
"Frag Or Die Trying"
AuCi
Banned
Banned
Posts: 36
Joined: 04 Feb 2008, 16:21

Post by AuCi » 07 Feb 2008, 18:40

Incearca : setinfo_**** passs
tot incearca
poate ti-a reusi
Tornada
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 461
Joined: 29 Nov 2007, 16:37

Post by Tornada » 07 Feb 2008, 20:34

sau dak iti da cu erroare in consola si zice "Setinfo Exceed" inseamna k ai schimbat de prea molte ori setinfo si trebe sa introduci urmatoarele commenzi:

rate """
topcolor """
setinfo _**** dfdfdsfdsf (literele acelea le bagi si tu la intamplare nu neaparat alea...nu trebuie sa fie parola ta acolo)
rate """
topcolor """
setinfo _**** si parola ta

Ps: asta in caz k iti da setinfo exceed :wink:
User avatar
bufu
Suspect de spam
Posts: 258
Joined: 27 Dec 2007, 16:20

Post by bufu » 07 Feb 2008, 21:32

TOPIC CLOSED :oops:
Image
"Frag Or Die Trying"
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Post by Ciubey » 07 Feb 2008, 21:43

Bufu hai sati dau un sfat..
Pasul:
1)intra unde ai u cs/cstike si creaza un userconfig.cfg
2)scrie in el setinfo _**** pass
3)salvezi

Si gata nu tr sa mai scri la inceput acolo

sau daca ai vrun cfg anume fa ce ti-am zis la pasul 2 si cand dai exec nume.cfg se da si setinfo automat

“Good luck and have fun!!!!
User avatar
bufu
Suspect de spam
Posts: 258
Joined: 27 Dec 2007, 16:20

Post by bufu » 08 Feb 2008, 00:24

devil ..asa mi setat cfg :) da alta era problema :P
Imi schimbase Vim pass :cry: ms oricum la toti :) :lol:
Image
"Frag Or Die Trying"
Post Reply