cum postez un demo?

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Post Reply
bala
Incepator
Posts: 43
Joined: 25 Jan 2009, 14:38

cum postez un demo?

Post by bala » 31 Jan 2009, 00:34

am un demo cu un player si as vrea sa-si dea cu parearea adminii daca se poate...cum il postez aici? sau se poate sa-l trimit cuiva prin mess sa-l posteze?
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: cum postez un demo?

Post by vim » 31 Jan 2009, 00:41

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
bala
Incepator
Posts: 43
Joined: 25 Jan 2009, 14:38

Re: cum postez un demo?

Post by bala » 31 Jan 2009, 00:58

http://rapidshare.com/files/191785637/u ... r.dem.html

-- Sat Jan 31, 2009 01:01 --

vim spune-mi si parerea ta te rog...
poate ai rabdare sa il vezi in slowmotion...cu 0.3...
nu are recul la AK,trage cu deagle la 3-4 cm(pe harta) de adversar si ii da hs...in runda a doua explodeaza fb direct in fata si nu ia...
User avatar
Reload
Suspect de spam
Posts: 315
Joined: 29 Nov 2008, 19:12
Location: The Middle of Nowhere

Re: cum postez un demo?

Post by Reload » 31 Jan 2009, 01:30

undercover = danny ,cred ca el e.

stiu ca a fost banat pt coade daca nu ma inshel ?
What's wrong with me ?
Why do I feel like this ?
I'm going crazy now !
User avatar
GohaN
Vorbaret
Posts: 160
Joined: 25 Dec 2007, 23:15
Location: Giurgiu

Re: cum postez un demo?

Post by GohaN » 31 Jan 2009, 10:44

Pe undercover l`am banat eu pt remove flash .... !
Image

GohaN ^^ has 400kg
bala
Incepator
Posts: 43
Joined: 25 Jan 2009, 14:38

Re: cum postez un demo?

Post by bala » 31 Jan 2009, 11:07

Reload wrote:undercover = danny ,cred ca el e.

stiu ca a fost banat pt coade daca nu ma inshel ?
demo a fost facut aseara,aproape de 12 noaptea...undercover a mai jucat cu nick: "gal"
l-am mai vazut odata cu ele acum cateva zile pe dust,dar nu am apucat sa-i fac demo ca a iesit in mom. in care am sesizat admin...

-- Sat Jan 31, 2009 11:01 --
fluffigslol wrote:Pe undercover l`am banat eu pt remove flash .... !
daca l-ai banat ,atunci ok,m-am mai linistit #-yahoo
Post Reply