Page 1 of 1

salut!

Posted: 04 Jan 2008, 19:00
by plast!kman
Am luat ban pe **** pt ca am cerut sa vb cu unu dintre admini pe mess cu charlieee...va rog sa luati masuri!!!!

Posted: 04 Jan 2008, 21:41
by Charliee
Pe server ai zis k ai vbit cu M1nos. nu cu Sorlag.
Raspuns:
1.Ai platit pt acest admin sau cum? De tzi se pare atat de mult k tzi se cuvine. Nu te-a mai vazut nimeni pt nu stiu kt timp, eu nu-mi amintesc de tine... si sunt din martie anul trecut.
2.Tzi-am zis pe server k mie nu-mi pasa. Nu te cunosc, n-am ce sa-tzi fac.
Apoi ai inceput sa insisti si mai tare, tzi-am repetat k eu n-am nici o treaba, si iar ai inceput si tot lafel, si ai tot tzinut-o pe a ta, si tot continuai si faceai k un copil mic cand i se ia acadeaua... pana cand tzi-am dat kick. Ai reintrat si iar ai inceput adaugand faza cu "suferitzi de admin", drept urmare ai luat ban pt 20 de minute.
3. Nu dam admin la oricine, mai ales la cineva kre a venit dupa nu stiu kt timp. Inainte (cel putzin cand am aparut eu pe server) se dadeau admine pe prietenii... si era km gol serverul, k fiecare admin facea ce vroia, intra pe server... dadea niste banuri la putzinii kre erau, unii mai jucau si cu ogc si apoi ieseau, fericitzi. De cand n-ai mai intrat tu pe server s-au schimbat regulile.

5 Acu se da admin pe merit. Joci un timp, te faci cunoscut, ne place cum joci, cum te comportzi, daca sti si ce-s alea coduri... potzi avea admin. Altfel, cel putzin eu, n-am cum sa te ajut, sau mai corect spus, n-am dece sa te ajut, repetand faptul k nu te cunosc. In caz k vrea altcineva sa te ajute... o v-a face. Dar nu eu. Deci potzi sa nu mai insisti la adresa mea. Nu k nu tzi-as fi zis de nu stiu kte ori si pe server...

Posted: 07 Jan 2008, 16:26
by eXcEed
plast!kman eram si eu pe server cand ai vb cu Charliee ... ai vb prea de sus ... si ai vb si urat ... asa ca nu te plange ca ai luat ban #-eat