Page 1 of 1

[...] si orice sfarsit poarta cu el un nou inceput

Posted: 02 May 2018, 15:48
by vim
Dupa mai bine de 6 ani si jumatate de cand spuneam ca orice inceput are si un sfarsit , va pot spune: Bine v-am regasit!

Au fost cateva persoane care au cerut ca cs.evosys.ro sa revina online, pe sorLAG cred ca l-a apucat nostalgia si a fost de acord, iar dupa cateva zile a reusit sa ma convinga si pe mine, asa ca cs.evosys.ro revine. #-tease

Chiar daca multi dintre cei care jucau in 2011 pe cs.evosys.ro acum sunt oameni maturi cu alte griji, poate ca uneori mai doresc sa se destinda alaturi de vechi cunostinte si prieteni jucand pe un server care multora dintre voi le-a fost drag.

O sa dureze ceva timp pana cand o sa reusesc sa readuc la starea initiala absolut totul, dar am inceput cu pasi mici:
Ce nu functioneaza inca ?
  • Forum-ul mai necesita unele modificari
  • Dupa 6 ani, AMXX Geronimo necesita multe actualizari, asa ca temporar sunt doar cateva module din el active pe cs.evosys.ro
  • Statisticile
  • multe altele
Dupa cum spuneam anterior, de pe server-ul de CS lipsesc multe, inclusiv multe harti din vechiul mapcycle care or sa fie adaugate pe parcurs, cand o sa fie nevoie de ele. Momentan am incercat sa adaug cat mai multe harti din pachetul de harti mici, pt. ca oricum or sa fie cele mai folosite o buna bucata de vreme.

Re: [...] si orice sfarsit poarta cu el un nou inceput

Posted: 02 May 2018, 20:34
by opyum
Asta-i muzica la urechile mele...
Vesti bune! Dupa atata timp nu am crezut ca o sa mai revina. Ce-i drept lucrurile se schimba si evolueaza cu timpul. Ma bucur ca a revenit EvoSys si speram ca o sa avanseze pe noua nisa (Global Offensive). Sunt destul de cautate si cele publice iar majoritatea sunt prost administrate cu multe addon-uri inutile si fara statistici bine puse la punct cum este Geronimo.

In concluzie eu n-am renuntat la CS, am trecut la CSGO acumuland deja peste 5k ore jucate si 2.1k victorii pe competitive. Il reinstalez si il impart 1.6.

Ca un mic sidenote: Nu ar fi exclus in paralel sa mearga si unul de GO. Daca problema ar fi de natura hardware poate pot ajuta cumva.

Cu stima,

Re: [...] si orice sfarsit poarta cu el un nou inceput

Posted: 03 May 2018, 09:28
by vim
opyum wrote:In concluzie eu n-am renuntat la CS, am trecut la CSGO acumuland deja peste 5k ore jucate si 2.1k victorii pe competitive. Il reinstalez si il impart 1.6.
Eu nici nu am incercat CS:GO; nici nu stiu cu ce se mananca. Dealtfel de cand s-a inchis cs.evosys.ro in 2011, nici nu m-am mai atins de CS in general.
Tu n-ai cerut, dar il primesti "cu forta": vechiul tau acces este refacut. Daca nu iti mai amintesti parola pe care o aveai pe server in 2011 ( :roll: ), imi poti da un PM cu una noua si o schimb.
opyum wrote:Ca un mic sidenote: Nu ar fi exclus in paralel sa mearga si unul de GO.
Este in plan si cel mai probabil ca o sa avem si unul de CS:GO.

Re: [...] si orice sfarsit poarta cu el un nou inceput

Posted: 18 Aug 2018, 01:54
by DEViANT
In sfarsit! Multumim vim, multumim sorLAG!
Hai sa chemam lumea inapoi!

Re: [...] si orice sfarsit poarta cu el un nou inceput

Posted: 07 Sep 2018, 10:43
by vim