Page 1 of 1

Bug pe rc3

Posted: 03 Jun 2013, 11:32
by inlovecs
Dupa cum spune si titlul,serverul pica de la acest script si pluginul respectiv .. Nu are nicio eroare in consola. Am scos pluginul si am pus admin.amxx si de la el e. Am incercat sa schimb prefixul la DB si da,de acolo este problema. Cand schimbam prefixul , mergeau adminele - rezervarile insa nu se putea face cont pe site nici pe server.

Se poate scoate prefixul acesta va rog ? Sau alta solutie .. ca am nevoie de acest script ca de apa. Multumesc.

Re: Bug pe rc3

Posted: 04 Jun 2013, 19:00
by vim
Ce intelegi prin "Cand schimbam prefixul" ? Care era prefixul vechi si care cel nou ?
Deasemenea ce intelegi prin "pica serverul" ?

Daca un plugin cauzeaza inchiderea serverului, activeaza logarea si debug-ul ca sa afli cauza exacta. Ia legatura cu firma de hosting ca sa te ajute in acest sens si posteaza aici eventuale erori gasite, ca sa te pot ajuta mai mult.

Re: Bug pe rc3

Posted: 04 Jun 2013, 21:49
by inlovecs
Am rezolvat cu alta versiune .. multumesc oricum.