My server update

Când, unde, cum, de ce ...

Moderator: Moderators

Forum rules
- Regulament forum
Post Reply
User avatar
SnakEffect
Incepator
Posts: 72
Joined: 23 Oct 2008, 21:49
Location: Bucuresti

My server update

Post by SnakEffect » 21 Nov 2008, 08:47

Sal! Am si eu o mica problema..Cand imi pornesc serverul imi apare mesajul:
Server restart needed
Your server is out of date, and will not be listed on the master server until you restart.

Do you wish to restart now?
Yes No

Amuzant este ca daca dau da se inkide pur si simplu, iar daca dau nu apare acelasi mesaj din nou. Intrebarea mea este: De unde fac rost de update? Ca presupun ca de asta am nevoie :-??, nu?
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: My server update

Post by vim » 21 Nov 2008, 09:52

Presupun ca serveru este pe windows. Nenorocirea aia de dll nu il am, ca nu ma pasioneaza serverle Ms-Win, dar asteapta sa intre Tornada pe forum si iti face el un upload la engine-u nou.
Pana atunci daca vrei sa nu mai apara mesaju ala, poti sa pornesti serveru cu -nomaster , dar in cazul asta nu o sa mai fie vizibil pe Internet.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
Tornada
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 461
Joined: 29 Nov 2007, 16:37

Re: My server update

Post by Tornada » 21 Nov 2008, 10:17

downloadezi fisieru asta si il bagi in folderul sv.daca ti-ai facut sv dupa vreun tutorial o sa il bagi in "C:/hlds/" daca nu il bagi tu acolo in folderul cu sv.o sa te intrebe daca vrei sa inlocuiesti fisieru acesta cu cel vechi si dai "yes"

ps: cand faci asta sa fie sv inchis altfel o sa iti dea eroare. bafta

link: http://rapidshare.com/files/165883905/swds.dll.html
Image
User avatar
SnakEffect
Incepator
Posts: 72
Joined: 23 Oct 2008, 21:49
Location: Bucuresti

Re: My server update

Post by SnakEffect » 21 Nov 2008, 10:18

vim wrote:Presupun ca serveru este pe windows. Nenorocirea aia de dll nu il am, ca nu ma pasioneaza serverle Ms-Win, dar asteapta sa intre Tornada pe forum si iti face el un upload la engine-u nou.
Pana atunci daca vrei sa nu mai apara mesaju ala, poti sa pornesti serveru cu -nomaster , dar in cazul asta nu o sa mai fie vizibil pe Internet.
thx :)
Image
User avatar
SnakEffect
Incepator
Posts: 72
Joined: 23 Oct 2008, 21:49
Location: Bucuresti

Re: My server update

Post by SnakEffect » 21 Nov 2008, 10:21

Ciocanescu alias Tornada wrote:downloadezi fisieru asta si il bagi in folderul sv.daca ti-ai facut sv dupa vreun tutorial o sa il bagi in "C:/hlds/" daca nu il bagi tu acolo in folderul cu sv.o sa te intrebe daca vrei sa inlocuiesti fisieru acesta cu cel vechi si dai "yes"

ps: cand faci asta sa fie sv inchis altfel o sa iti dea eroare. bafta

link: http://rapidshare.com/files/165883905/swds.dll.html
vai.. ms mult!
Image
Post Reply