Jquery

Când, unde, cum, de ce ...

Moderator: Moderators

Forum rules
- Regulament forum
Post Reply
andy_viper
Nou Venit
Posts: 9
Joined: 24 Mar 2010, 22:51

Jquery

Post by andy_viper » 07 Jul 2010, 03:06

Sunt incepator in ceea ce priveste java scriptul.
Vreau sa fac un preaload la un script php(o imagine ajax loader care este afisata pana sunt primite datele de la script) insa nu prea inteleg cu ce se mananca.
Am citit documentatia si nu am inteles mare chestie...
server.******.net (sper sa nu o considerati reclama) as vrea sa implementez un loader cand verifica serverul de cs 1.6 .
Ma poate ajuta cineva? vreau sa fac un loader ca la http://geronimo.evosys.ro m-am uitat in codul sursa al paginii dar nu prea am inteles.
Sper ca am postat corect dar nu am gasit o sectiune mai buna :naughty:
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Jquery

Post by vim » 07 Jul 2010, 03:14

html:

Code: Select all

<input type="button" onclick="ajax_request()" value="Click Burgundel!" />
<div id="placeholder">
  <p>text</p>
</div>
jquery:

Code: Select all

function ajax_request() {
  $('#placeholder').html('<p><img src="/images/ajax-loader.gif" width="220" height="19" /></p>');
  $('#placeholder').load("/examples/sfarsit.html");
}
O sa ai un buton si un div cu textul: text
Cand dai click pe buton, div-ul este lasat gol, dupa care se incarca o imagine in el (loader-ul), iar la sfarsit apare continutul din noua pagina (sfarsit.html).

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS:GO: csgo.evosys.ro | CS:1.6: cs.evosys.ro
andy_viper
Nou Venit
Posts: 9
Joined: 24 Mar 2010, 22:51

Re: Jquery

Post by andy_viper » 08 Jul 2010, 02:08

Multumesc frumos! Am testat pe local si merge . #-yahoo
andy_viper
Nou Venit
Posts: 9
Joined: 24 Mar 2010, 22:51

Re: Jquery

Post by andy_viper » 25 Sep 2010, 22:02

EDITAT!
Lithium
Nou Venit
Posts: 1
Joined: 22 Dec 2010, 02:44

Re: Jquery

Post by Lithium » 24 Dec 2010, 16:25

Salut...
vim sa stii ca nu vreau 'mura-n-gura'...
Am testat pe local ce ai scris tu si merge perfect...
Insa nu stiu cum as putea introduce .load()-ul din BUTON sa se duca pe alta pagina unde sa arate datele just like ->[http://****.ro/server ]
Daca m-ai putea ajuta ti-as fi recunoscator, sau daca vrei sa vorbim te rog adauga ID meu ramosser@yahoo.com.
Apropo, sper sa nu considerati linkul reclama ^^.
Moderator message:
Cam des. A treia oara foloseste [ url = 'link' ] Hyperlink [ /url ]
Post Reply