filtru

Când, unde, cum, de ce ...

Moderator: Moderators

Forum rules
- Regulament forum
User avatar
ZaRu
Nou Venit
Posts: 13
Joined: 22 Feb 2009, 21:28

filtru

Post by ZaRu » 22 Feb 2009, 21:49

am si eu o intrebare...cu filtrul asta pt inregistrarea numelor...
dak am primit kick de la server nu mai pot intra pt ca imi da eroare la conectare sa ma inregistrez pe site...
am cont...si am si incercat sa scriu din nou comanda cu setinfo...tot nimik...
dak imi puteti da un raspuns pls...multumesc
Image
adidasS
Nou Venit
Posts: 3
Joined: 22 Feb 2009, 09:38

Re: filtru

Post by adidasS » 22 Feb 2009, 22:09

aceasi problema ... imi zice sa ma inregistrez desi sunt inregistrat :|
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: filtru

Post by vim » 22 Feb 2009, 22:15

Noile conturi sunt incarcate la schimbarea hartii.
Asadar daca conturile sunt inregistrate de curand asteptati maxim 35 de minute (cat este timelimit setat / harta) si incercati sa va conectati dupa aceea.

L.E

Zaru, tu ai contul suspendat de unul dintre admini. Asteapta sa iti raspunda el la post si sa iti spuna motivul.

addidas, procedezi cum am scris mai sus. Daca dupa 35 de minute tot nu merge sa te conectezi, postezi aici.

Numai bine

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
User avatar
ZaRu
Nou Venit
Posts: 13
Joined: 22 Feb 2009, 21:28

Re: filtru

Post by ZaRu » 22 Feb 2009, 22:19

dar puteam juca...ca azi de mai multe ori mi s`a intamplat asta...
si dak am contu` suspendat cat timp nu pot intra?
Image
adidasS
Nou Venit
Posts: 3
Joined: 22 Feb 2009, 09:38

Re: filtru

Post by adidasS » 22 Feb 2009, 22:24

de ieri am facut contu`si nu merge :|.... de fapt am fakut vreo 4-5 conturi si cu nici unul nu pot intra :|
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: filtru

Post by vim » 22 Feb 2009, 22:29

Zaru, puteai juca pana sa ti se suspende contul. Pana nu posteaza adminul care ti`a suspendat contul ca sa aflam motivul, contul ramane suspendat.

adidas, scrie in consola:

Code: Select all

setinfo _evosys "parola-care-ai-folosit-o-la-inregistrarea-contului"
Si numele pe care il folosesti la conectare, trebuie sa fie identic cu cel pe care l`ai scris in formularul de inregistrare.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
User avatar
ZaRu
Nou Venit
Posts: 13
Joined: 22 Feb 2009, 21:28

Re: filtru

Post by ZaRu » 22 Feb 2009, 22:31

am cam inteles cum sta treaba...ms pt implicare
Image
adidasS
Nou Venit
Posts: 3
Joined: 22 Feb 2009, 09:38

Re: filtru

Post by adidasS » 22 Feb 2009, 23:09

nu merge nici cum
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: filtru

Post by vim » 22 Feb 2009, 23:31

name adidasS
setinfo _evosys "parola-ta"

Daca primesti mesajul: Info string length exceeded, citeste postul meu de aici

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
User avatar
MeSSy`
Suspect de spam
Posts: 316
Joined: 28 Dec 2008, 16:47

Re: filtru

Post by MeSSy` » 23 Feb 2009, 15:26

Am si eu probleme pe tema asta :| Am scris numele , am scris si setinfo _evosys "pass" si tot imi zice sa imi fac cont #-angry . Rezolvarea care e :?:
Image

Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: filtru

Post by vim » 23 Feb 2009, 15:54

Contul iti functioneaza messy.
Daca primesti mesajul: Info string length exceeded, citeste aici

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
User avatar
MeSSy`
Suspect de spam
Posts: 316
Joined: 28 Dec 2008, 16:47

Re: filtru

Post by MeSSy` » 23 Feb 2009, 16:14

Pe numele ^MeSSy^ dupa ce am scris setinfo _evosys "pass" imi cere sa imi fac cont , passu e accelasi k shi prima data cand am scris setinfo _evosys ..... :| .
Mi`am facut alt cont si la contu` nou merge . Nah` nush ce sa zic :| Nu`s singurul caruia ii face figura asta :D
Image

Image
User avatar
MNC
Nou Venit
Posts: 31
Joined: 14 Feb 2009, 20:18

Re: filtru

Post by MNC » 23 Feb 2009, 17:58

cam asa cu minunea asta de filtru. si la mine tot asa... am asteptat sa se schimbe cateva harti... dar nimik...
] name nebunDlegat
] setinfo _evosys "password"
] connect cs.evosys.ro
Could not establish connection to Steam servers (steamclient2).
Connecting to cs.evosys.ro...
Connection accepted by 89.114.12.6:27015
Kicked :"[AMXG] Va rugam sa va inregistrati numele la adresa: http://cs.evosys
--------------------

proud member of Romanian Hackers Community

ingame mnc
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: filtru

Post by vim » 23 Feb 2009, 18:26

Code: Select all

mysql> SELECT username FROM geronimo_clients where `username`='nebunDlegat';
Empty set
In traducere, nu exista nici un cont cu numele specificat.
MeSSy` wrote:Pe numele ^MeSSy^ dupa ce am scris setinfo _evosys "pass" imi cere sa imi fac cont , passu e accelasi k shi prima data cand am scris setinfo _evosys ..... :| .
Mi`am facut alt cont si la contu` nou merge . Nah` nush ce sa zic :| Nu`s singurul caruia ii face figura asta :D
Parola la cele 2 conturi nu este identica. Iti dau un hint. Parola la contul ^MeSSy^ incepe cu "pi" :wink:

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
User avatar
MNC
Nou Venit
Posts: 31
Joined: 14 Feb 2009, 20:18

Re: filtru

Post by MNC » 23 Feb 2009, 18:29

daca incerc re - inregistrararea nickului nu ma lasa pe motiv de e-mail alredy in use :)
apropo.. dc nu se pot inregistra nick-urile cu 3 litere... ca de ex al meu... MNC...
sa imi shcimb nickname-ul ca sa pot juca ? :( mersi de promptitudine.

nu se poate... ?

mysql_query("INSERT INTO geronimo_clients (username, password) VALUES('MNC', 'lol' ) ") or die(mysql_error());
Last edited by MNC on 23 Feb 2009, 18:42, edited 2 times in total.
--------------------

proud member of Romanian Hackers Community

ingame mnc
Post Reply