Moh cod2 etc.

Jocuri PC sau console. Noutăţi, sfaturi, întrebări, sperăm că şi răspunsuri ...

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
rhaoul
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 637
Joined: 26 Dec 2007, 14:54
Location: Bucuresti

Moh cod2 etc.

Post by rhaoul » 26 Jun 2009, 09:19

Am si eu nevoie de putin ajutor in legatura cu niste jocuri, mai exact Medal of honor,Call of duty2 .Am downloadat jocurile de pe net, le-am instalat, dar cand vreau sa intru in joc imi da eroarea "please insert the corect Dvd-Rom....."

Ma poate ajuta cineva? daca nu se poate pe forum macar pe mess :D :D
Daca topicul e in plus la aceasta sectiune va rog sa-l stergeti,nu inainte de a-mi da o mana de ajutor #-crazy
User avatar
HiddeN
Junior
Posts: 131
Joined: 20 Feb 2008, 21:57
Location: Timisoara
Contact:

Re: Moh cod2 etc.

Post by HiddeN » 26 Jun 2009, 13:22

ai copiat crack-urile?
Image
Image
User avatar
swamy^
Suspect de spam
Posts: 271
Joined: 15 Aug 2008, 15:08
Location: Beclean

Re: Moh cod2 etc.

Post by swamy^ » 26 Jun 2009, 19:35

:lol: :lol: :lol: Bine i-ai zis-o elfule.
Image
Image
DrinK*VoDkA
Incepator
Posts: 61
Joined: 09 Mar 2008, 00:02

Re: Moh cod2 etc.

Post by DrinK*VoDkA » 26 Jun 2009, 21:55

Daca ai downloadat imaginile jocurilor,iti trebuie daemon tools,si dai click dreapta pe daemon>virtual DVD-ROM>set number of devices-2 de exemplu,si apoi la virtual dvd-rom o sa iti apara device 0,device 1 etc.Dai mount image(imaginea luata pentru a instala jocul) pe device 0 si o sa iti mearga.S-ar putea ca tu sa fii luat jocul deja instalat la cineva in calculator #-tease si degeaba dai copy paste intr-un folder la tine in calculator si instalezi di nou,cateodata nu merge asa(inca mai ai exe pentru install,chiar daca jocul este deja instalat,asa ca e ineficient).Ori mai exista varianta ca tu sa fii luat jocul original de pe net #-yahoo ,in acest caz iti trebuie dvdul original.Bafta :mrgreen:
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Re: Moh cod2 etc.

Post by Ciubey » 26 Jun 2009, 22:08

DrinK*VoDkA wrote:.Ori mai exista varianta ca tu sa fii luat jocul original de pe net #-yahoo ,in acest caz iti trebuie dvdul original.Bafta :mrgreen:

Nu neaparat... cauti un crack si il inlocuiesti pe cel original cu crackul luat de pe net, si cu asta basta, tot iti merge :P, da sunt jocuri precum fifa care tot iti cere cd ... da la el nu e faza de cd ci doar, Copiaza crackul :P

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough

Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...

OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
DrinK*VoDkA
Incepator
Posts: 61
Joined: 09 Mar 2008, 00:02

Re: Moh cod2 etc.

Post by DrinK*VoDkA » 26 Jun 2009, 22:10

Da ciubey ai dreptate,dar nu la toate jocurile e modificat doar exeul cu care intri in joc,am patit asta pe pielea ma :roll:
User avatar
rhaoul
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 637
Joined: 26 Dec 2007, 14:54
Location: Bucuresti

Re: Moh cod2 etc.

Post by rhaoul » 27 Jun 2009, 14:24

Am reusit aseara,nu puteam sa intru normal in joc, a treuit sa dau rename la un exe pe care l-am gasit pe acolo(thx to doppel) si sa-i dau copy in folderul unde era instalat jocul.Minune...ca nu am avut net toata noaptea si nici extraverale prin casa.
A mai ramas moh sa vad daca gesesc un crach pe undeva :D
Post Reply