Prototype

Jocuri PC sau console. Noutăţi, sfaturi, întrebări, sperăm că şi răspunsuri ...

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Prototype

Post by vim » 16 Jun 2009, 23:54

Jucătorii vor intra în rolul lui Alex Mercer, un om bântuit de trecutul său, ce luptă într-un război secret în oraşul New York. Mulţumită puterilor sale de shapeshifting, pe parcursul jocului Mercer va putea lua înfăţişarea şi folosi abilităţile oricărei persoane care îi iese în cale. (text: ComputerGames.ro)

Screens:
https://static.evosys.ro/camo/api/bb07321167edddb214d16a398dce33bb900e1006/687474703a2f2f7374617469632e636f6d707574657267616d65732e726f2f63672f617373617373696e2f696d61676573332f70726f746f747970652f70726f746f747970653030352e6a7067 https://static.evosys.ro/camo/api/2d97c071cf71447df465c0bb29ecb792a00a01aa/687474703a2f2f7374617469632e636f6d707574657267616d65732e726f2f63672f617373617373696e2f696d61676573332f70726f746f747970652f70726f746f747970653030332e6a7067

Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=54_yOqZ6Ieg

Site oficial:
http://prototypegame.com

Pareri ? A apucat cineva sa il joace ?

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
User avatar
opyum
CS Staff Leaders
Posts: 666
Joined: 13 Apr 2008, 15:07
Location: Romania / Sibiu
Contact:

Re: Prototype

Post by opyum » 18 Jun 2009, 02:34

Minimum System Requirements

Operating System: Windows XP (with Service Pack 3) and DirectX 9.0c or (Windows Vista with Service Pack 2)
Video Card: 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX 9.0c with Shader Model 3 support
Processor: Pentium(R) Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ or better
RAM: 1 GB of RAM for Windows XP / 2 GB Windows Vista systems
Hard Drive Space: 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file.)
Sound Card: DirectX 9.0 compliant sound card
DVD-ROM: DVD-ROM

Cred ca ma apuc de el in timpul liber :idea:
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Prototype

Post by vim » 18 Jun 2009, 11:18

Poate merge si asta sa il rulam in emulator pe linux si nu mai se baga de seama ca nu avem 2 giga de ram :lol:
In rest, totul pe Low si Doamne ajuta.

Mai am momente de plictiseala cateodata si as avea chef sa ma joc ceva, dar cum nu prea am jocuri pe pc, ma apuc sa ma uit pe net dupa jocuri noi. Asa am dat si de jocu asta.
Promit solemn ca o sa ma mai uit dupa jocuri noi, doar cand voi avea inchiriat un server de la nasa, care sa se incadreze in cerintele minime ale jocului si pentru un gameplay decent :))

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
Tornada
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 461
Joined: 29 Nov 2007, 16:37

Re: Prototype

Post by Tornada » 01 Jul 2009, 00:42

l-am terminat in 9 ore
Image
User avatar
DEViANT
Above You
Posts: 492
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Prototype

Post by DEViANT » 02 Jul 2009, 02:22

Pichu wrote:l-am terminat in 9 ore

moaaamaaa:)) ultimul joc pe care l-am trecut in capat a fost need for speed most wanted black edition , care mi-a trebuie 3 saptamani sa il duc in capat :)) .. ce-i drept eu nu prea am rabdare sa joc .. mai demult jucam crysis , dar am ajuns pana la 50 % in 1 saptamana si m-am plictisit, cu toate ca e jocul meu favorit :)
EvoSys Addicted
User avatar
Claya
Membru activ
Posts: 365
Joined: 28 Jul 2008, 19:25
Location: Beclean, B-N

Re: Prototype

Post by Claya » 02 Jul 2009, 17:13

Daca tot a venit vorba de jocuri si ce cerinte, asi avea o intrebare mai prostuta asa :D
Counter Strike 1.6 sacadeaza cand este rulat pe un Windows pe 64 ? Cred ca da, la mine asa a fost...
Da acum intrebarea e alta... daca aleg sa trec iarasi pe 64, ce pot face ca sa impac si CS-ul ?
Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.
Image
radu_trica
Nou Venit
Posts: 1
Joined: 07 Jul 2010, 13:31

Re: Prototype

Post by radu_trica » 18 Jul 2010, 17:28

e fain jocu prototype .
dar cere foarte mult
merita! :D
User avatar
Hawkeye
Junior
Posts: 122
Joined: 17 Jun 2010, 19:30

Re: Prototype

Post by Hawkeye » 18 Jul 2010, 19:52

Jocul este antrenant desi e o combinatie intre Hulk si Spider-man.
Imi merge pe high,dar nu am facut decat 3-4 misiuni^^.
Anachemowegan
User avatar
basalisk07
CS Team
Posts: 121
Joined: 14 Aug 2009, 21:51
Location: Rm Valcea

Re: Prototype

Post by basalisk07 » 18 Jul 2010, 22:07

Superb joc , putin repetitiv dar abilitatile compenseaza pentru tot. Cu cat acumulezi mai multe poti face niste combo interesante si te poti distra prin oras.
User avatar
mishu.mp4
Nou Venit
Posts: 22
Joined: 24 May 2010, 15:07

Re: Prototype

Post by mishu.mp4 » 04 Jul 2011, 12:36

Da l-am jucat eu si l-am si terminat abia astept sa apara Prototype 2 in care va trebui contra personajului primul Prototype Alex Mercer...oricum mie imi placea cel mai mult sa consum oamenii...dupa ce veneau tancurile dupa mine^^oricum imi mai place la Free Roam Miscarie de Parkour care le facea alex^^
Post Reply