Cum rutam sa facem TTL=1 !?

Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.

Moderator: Moderators

Post Reply
elgi
Incepator
Posts: 59
Joined: 10 Dec 2007, 11:59

Cum rutam sa facem TTL=1 !?

Post by elgi » 29 Dec 2007, 04:45

Daca unul dintre baietii de la tehnic stiu sau administratorul de retea de la voi ii rog eu sami spuna. nu mai pot de nervi. incerc de 2 ore si nimic

Are cineva ideii ?
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Post by vim » 29 Dec 2007, 09:17

Nu fac parte din nici o categorie, dintre cele amintite de tine, insa ...

Daca ai un distro cu kernel 2.6 sau mai nou, nu trebuie decat incarcat modulul patch-o-matic (asta in cazul in cae nu il incarca singur). Daca ai un kernel mai vechi, trebuie sa il recompilezi cu modulul mai sus amintit. Dupa care:

Code: Select all

iptables -t mangle -A PRETROUTING -i eth0 -j TLL --set-ttl 2
elgi
Incepator
Posts: 59
Joined: 10 Dec 2007, 11:59

Post by elgi » 31 Dec 2007, 08:55

hai mersi frumos. pana la urma i-am dat de cap. cred ca ar fi cazul sa pun burta pe o carte de administrare sisteme linux, ca nu mai e de glumit
Post Reply