cum iau legatura

Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.

Moderator: Moderators

rasfa7a7u
Nou Venit
Posts: 16
Joined: 05 Jun 2009, 10:19

cum iau legatura

Post by rasfa7a7u » 05 Jun 2009, 16:13

cum iau legatura cu vim sa fac pe nume.evosys.ro
User avatar
swamy^
Suspect de spam
Posts: 271
Joined: 15 Aug 2008, 15:08
Location: Beclean

Re: cum iau legatura

Post by swamy^ » 05 Jun 2009, 17:32

Bai baiatule, omule sau ce-oi fi exprimate cum trebuie si spune-ne ce anume vrei tu sa faci? ID-u lu' vim il afli poate daca ii trimiti un PM si anume dai pe profilul lui si acolo jos in stanga vei vedea scris PM.
Image
Image
rasfa7a7u
Nou Venit
Posts: 16
Joined: 05 Jun 2009, 10:19

Re: cum iau legatura

Post by rasfa7a7u » 05 Jun 2009, 18:22

pai iam dat la PM cum ati spus sa iau legatura unde ii trimit mesaj
User avatar
swamy^
Suspect de spam
Posts: 271
Joined: 15 Aug 2008, 15:08
Location: Beclean

Re: cum iau legatura

Post by swamy^ » 05 Jun 2009, 19:16

Acuma asteapta sa iti raspunda e si el ocupat.
Image
Image
rasfa7a7u
Nou Venit
Posts: 16
Joined: 05 Jun 2009, 10:19

Re: cum iau legatura

Post by rasfa7a7u » 07 Jun 2009, 22:48

nc akum nu a raspuns dupa 2 zile iam dat un PM si nu a raspuns
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: cum iau legatura

Post by vim » 08 Jun 2009, 15:47

Nu am raspuns pentru ca server`ul respectiv functioneaza doar in sarbatorile legale si atunci, daca este solstitiu sau conjunctie marte - venus. #-tease

Code: Select all

--- Final Log dump started ---

Query IP: 91.201.195.74
Query Port: 27015

Running for: 52h , 28min, 11sec
Total checks: 2129 (100%)
Server online: 11 (0.005%)
Server offline: 2118 (0.994%)

--- Log End ---

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
rasfa7a7u
Nou Venit
Posts: 16
Joined: 05 Jun 2009, 10:19

Re: cum iau legatura

Post by rasfa7a7u » 08 Jun 2009, 18:42

cand potii sa mil faci si mie cu nume Zapacitii.EvoSys.Ro ip 91.201.195.75:27015 si numele OzzY.EvoSys.Ro 79.134.60.202:27015 cele doua ipuri multumesc mult

-- Mon Jun 08, 2009 20:06 --

nu merge pe numele de Zapacitii.EvoSys.Ro
:( :( :( :( :( :( :(
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: cum iau legatura

Post by vim » 08 Jun 2009, 20:48

O sa iti mearga si zapacitii, dar e de durata pana se reactualizeaza toate dns`urile. Mai tarziu o sa functioneze in RO.
Propagarea totala poate sa dureze pana la 24 de ore.

In alta ordine de idei, poti sa dai un flushdns la pc`ul personal.
Clientii ILink, RDS si Romtelecom vad deja noul dns.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
rasfa7a7u
Nou Venit
Posts: 16
Joined: 05 Jun 2009, 10:19

Re: cum iau legatura

Post by rasfa7a7u » 09 Jun 2009, 16:13

cum mai tarziu o sa mearga in RO. eu am la Fast-Link internet nc akum nu merge
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: cum iau legatura

Post by vim » 09 Jun 2009, 16:58

Daca nu iti functioneaza nici acum, este de la tine sau de la providerul tau.

Ca sa vezi daca e de la tine problema:

Code: Select all

Start -> Run -> cmd

Code: Select all

ipconfig /flushdns
Si incerci din nou.

Daca tot nu vrea, ai de asteptat pana se reactualizeaza serverele providerului tau. Teoretic ar trebuii sa fie setate pe undeva pe la 6 - 12 ore, dar mai exista si configurari idioate aparte, in care timpul intre 2 actualizari este mai mare.


In moemntul de fata, dns`ul functioneaza.
[root@evo4 ~]# dig zapacitii.evosys.ro

; <<>> DiG 9.5.0-P1 <<>> zapacitii.evosys.ro
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 4263
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 2

;; QUESTION SECTION:
;zapacitii.evosys.ro. IN A

;; ANSWER SECTION:
zapacitii.evosys.ro. 38400 IN A 91.201.195.75

;; AUTHORITY SECTION:
evosys.ro. 24849 IN NS ns2.evosys.ro.
evosys.ro. 24849 IN NS ns1.evosys.ro.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
rasfa7a7u
Nou Venit
Posts: 16
Joined: 05 Jun 2009, 10:19

Re: cum iau legatura

Post by rasfa7a7u » 09 Jun 2009, 17:10

imi zice

Code: Select all

Windows Ip Configuration 

Succesfully flushed the DNS Resolver Cache.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: cum iau legatura

Post by vim » 09 Jun 2009, 17:13

acum dai un ping in zapacitii.evosys.ro si vezi ce ip iti apare

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
rasfa7a7u
Nou Venit
Posts: 16
Joined: 05 Jun 2009, 10:19

Re: cum iau legatura

Post by rasfa7a7u » 09 Jun 2009, 17:16

iam dat

Code: Select all

ipconfig
IP Adress. . . . . . . . . . . . . . .:91.201.195:74

Code: Select all

Pinging zapacitii.evosys.ro [91.201.195.75] with 32 bytes of data :

Request timed out.
Request timed out.
Last edited by rasfa7a7u on 09 Jun 2009, 17:38, edited 1 time in total.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: cum iau legatura

Post by vim » 09 Jun 2009, 17:27

tu ai inteles ceva din postul tau precedent ? eu nu.
da`mi copy/paste la rezultatul unui ping in zapacitii.evosys.ro, aici pe forum.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
rasfa7a7u
Nou Venit
Posts: 16
Joined: 05 Jun 2009, 10:19

Re: cum iau legatura

Post by rasfa7a7u » 09 Jun 2009, 17:40

iam dat

Code: Select all

ipconfig
IP Adress. . . . . . . . . . . . . . .:91.201.195.74

Code: Select all

Pinging zapacitii.evosys.ro [91.201.195.75] with 32 bytes of data :

Request timed out.
Request timed out.
Post Reply