Harta worldconflict

Înapoi în timp...
Locked
User avatar
Skynet
Banned
Banned
Posts: 371
Joined: 01 Dec 2007, 15:15
Location: Bucuresti

Harta worldconflict

Post by Skynet » 29 Dec 2007, 13:04

Am observat ca harta worldconflict nu poate fi pusa decat de admini mari cu comanda rcon. Asa ca poate face faceti in asa fel incat si ceilalti admini sa o poata baga
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Post by vim » 29 Dec 2007, 13:50

Done. Topic closed
Locked