Mai bine faceti si voi un server de Hide-n-Seek este prea tare

Multa lume adora Hide-N-Seek

Moderator: Moderators
http://www.youtube.com/watch?v=8d7Z7Ghk49MMotanel wrote:Da`ne mai multe detalii. Eu nu stiu cum ii, si mai multi care-s oldschool nu cred ca stiu cum ii.
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
Ai uitat de footbalvim wrote:O da!
Mai ramane sa se inventeze si niste pluginuri de "pac-pac", "ţară-ţară vrem ostaşi", "lapte gros" si e tacamul complet
Fata Ascunselea = de-a va-ti ascunselea (cred ca voiai sa zici...)Fantasy~ wrote:Hide-N-Seek este gen Fata AscunseleaCT au decat 100 Armura + 1 Knife si TERO au decat 75 Armura + 2 flash`uri + 1 smoke (frostnade) cade ingheata! Toata faza este ca Tero sa castige....daca CT i omoara pe teroristi inainte de a se scurge timpul echipa CT Castiga si se schimb echipele T = CT , CT = T !!
Esti jucator de wowvim wrote:Wtf dude, daca imi placea Diablo, nu ma apucam de WOW.