Nu am gasit sectiunea de probleme tehnice

Probleme? Aici le gasiţi soluţiile!

Moderator: Moderators

Post Reply
DotCom
Incepator
Posts: 53
Joined: 10 Apr 2008, 12:26

Nu am gasit sectiunea de probleme tehnice

Post by DotCom » 07 Jan 2010, 12:40

asa ca am postat aici . de vreo 2 saptamani nu mai pot juca pe server . Nu stiu ce s-a intamplat , pe alte servere nu am lag dar pe evosys sar de 100 si nu este ceva de ignorat . Care sa fie problema ? (eu am acelasi provider si acelasi abonament la ilink ca si inainte)
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Nu am gasit sectiunea de probleme tehnice

Post by vim » 07 Jan 2010, 15:03

Sectiunea tehnica a fost redenumita in "Tech Zone" si se regaseste imediat dupa categoria "Counter-Strike 1.6".

Categoriile Probleme de natură tehnică si Întrebări şi nelămuriri fiind disponibile oricarui user inregistrat.

Revenind la problema ta, se pare ca sunt niste probleme minore pe nodul ILink din Constanta si se propaga mai departe pana in Navodari. Dar totusi diferentele sun foarte mici, de maxim 3 ms si pierderi 0. Asta inseamna ca ping-ul tau ar trebui sa fie pe evosys in preajma valorii de 10 - 15 ms.

Ca sa o luam metodic, incearca sa verifici latenta catre evosys si de la tine.
  1. Click pe START -> run
  2. Scrie cmd si click pe OK
  3. In fereastra neagra care o sa apara, scrie: ping cs.evosys.ro
  4. Dupa ce se opreste, faci o poza la aceea fereastra neagra si postezi poza pe forum.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
Post Reply