View unanswered posts | View active topics It is currently 14 Dec 2017, 10:28

 Forum rules 
- Regulament forum
- Regulament server CStrike



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 no-recoil 
Author Message
Junior
User avatar

Joined: 08 Mar 2008, 21:36
Posts: 141
Location: Bucuresti
Puncte Evo: 12
Karma: 0

Post no-recoil
am fost acuzat ca am no-recoil de catre k1dzor (sper ca am scris corect, daca nu scuze) si rZL<Steelseries>, dupa care am primit ban de la Charliee. Am cerut explicatii si mi s-a spus ca e demo pe forum. Dupa ce am cautat pret de 5-10 min demoul (nu l-am gasit) aflu ca e intr-o sectiune destinata numai adminilor, astfel ca nu-l pot viziona. Wow ce convenabil... impartim ban-uri in stg si dr si dam un motiv ce nu poate fi verificat! acum nu pot decat sa deschid aici topic si sa astept un raspuns.... #-help

_________________
Image


25 Mar 2008, 13:09
Profile
Suspect de spam
User avatar

Joined: 27 Dec 2007, 16:20
Posts: 258
Puncte Evo: 0
Karma: 0
Post Re: no-recoil
probabil acel demo a fost uploadat ..sa fie vazut si de restul adminilor si comentat. fara ca .. playeri x, y, z.. sa se bage in seama.
este doar o parere :roll:

_________________
Image
"Frag Or Die Trying"


25 Mar 2008, 13:37
Profile
Junior
User avatar

Joined: 08 Mar 2008, 21:36
Posts: 141
Location: Bucuresti
Puncte Evo: 12
Karma: 0
Post Re: no-recoil
bine bine... dar daca mi s-a dat ban inaseamna ca s-a ajuns la aceasta concluzie discutand adminii intre ei asa cum zici tu. Deci ar fi trebuit sa posteze undeva dovezile unde si eu am acces. E corect si normal; parerea mea!

_________________
Image


25 Mar 2008, 13:44
Profile
CS Staff Leaders

Joined: 22 Nov 2007, 23:42
Posts: 763
Puncte Evo: 111
Karma: 250
Post Re: no-recoil
http://rapidshare.com/files/100870567/i ... e.dem.html
http://rapidshare.com/files/100870990/invi4.dem.html
http://rapidshare.com/files/100871262/invi5.dem.html

km astea ar fi

+ k azi am dat si eu de tine pe server knd nu erau admini.

cum am intrat pe server ai trecut spectator, asta dupa ce te-a amenintzat k1dzor k o sa iei ban pt no recoil. kt te-a amenintzat n-ai facut nimik. cum am intrat pe server ai sarit spectator.

ideea este k eram inainte pe server cu alt nick. Trageai cu ak-ul de parca ai fi tras cu pistolul cu apa.


25 Mar 2008, 13:56
Profile
Junior
User avatar

Joined: 08 Mar 2008, 21:36
Posts: 141
Location: Bucuresti
Puncte Evo: 12
Karma: 0
Post Re: no-recoil
:lol: Charliee, stiu ca nu ma suferi si ma vrei banat, dar sa ajungi sa prezinti asemenea dovezi neconcludente e chiar si sub tine. Primul link e penibil... da erroare
Al doilea link e un demo in care apar pret de 41 secunde (dupa cronometru) si care nu dovedeste nimic.
Al treilea link e alt demo in care apar timp de 68 secunde (din nou dupa cronometru) si trag 2-3 gloante odata -pauza- 2-3 gloante din nou... daca nu ma insel se numeste strife... si joc la sunet (sa va puneti castile cand vizionati demoul)

Cu alte cuvinte... din 109 secunde ti-ai/va-ti dat seama ca am no-recoil...
vim te rog sa intervi, sau un superior al lui Charliee, sa-mi spui daca aceste "dovezi" sunt bune de ceva. In caz contrar doresc a mi se da dovezi concludente care sa sustina cele spuse de Charliee.

P.S.: Charliee,
Quote:
+ k azi am dat si eu de tine pe server knd nu erau admini.

cum am intrat pe server ai trecut spectator, asta dupa ce te-a amenintzat k1dzor k o sa iei ban pt no recoil. kt te-a amenintzat n-ai facut nimik. cum am intrat pe server ai sarit spectator.

ideea este k eram inainte pe server cu alt nick. Trageai cu ak-ul de parca ai fi tras cu pistolul cu apa.

e irelevant atata timp cat nu ai dovezi, daca intr-adevar ai fost pe serv cu alt nume si ai observat ceva ciudat la mine trb sa-mi faci demo asa cum a facut pgl ch3hia ala (sa mori si sa stai pe mine) Vorbele sunt vorbe, asa pot sa acuz si eu pe oricine!

_________________
Image


25 Mar 2008, 14:41
Profile
CS Staff Leaders

Joined: 22 Nov 2007, 23:42
Posts: 763
Puncte Evo: 111
Karma: 250
Post Re: no-recoil
sunt suficiente cele 3 demo-uri. de aceea n-am mai facut inca 1.

1. n-ai recul la arma. sau daca e, e f mic. incearca si instaleaza-tzi alt cs si ai sa vezi atunci despre ce este vba.

2. ma intrebi pe mine ce e ala no recoil cand joci cs de atata timp. astea sunt prefacaturi.

3. la faza cu suferitu esti iar f teatral (k si la punctul 2). eu n-am nici o treaba cu nimeni. cu tine nici atata. tu nu ma sufereai, din ce-am intzeles de la prietenu tau ozzy. Dar n-are sens aceasta discutzie.

4. eu itzi propun sa termini cu toate insistentzele astea de a cauta dreptate. cautzi dreptate cand esti nevinovat... dar nu acu.

HF


25 Mar 2008, 15:03
Profile
Junior
User avatar

Joined: 08 Mar 2008, 21:36
Posts: 141
Location: Bucuresti
Puncte Evo: 12
Karma: 0
Post Re: no-recoil
1. daca tot ai editat postul de dinainte scrie jos ca e editat sa stie si lumea ;) regula banala de forum.
2. se vede clar reculul de la m4a1 si din nou precizez ca trag cateva gloante, fac pauza si trag din nou (tocmai pt a micsora acest recul; o chestie care multi o fac)
3. da, nu stiam ce e ala no-recoil. Ce e asa greu de crezut? nu stau sa citesc chestii despre cs, doar il joc. Imi trebuie arma, tinta si inamic. Simplu! nu stiam ca e o crima sa nu sti anumite chestii despre cs.
4. nu ca nu te sufeream (la trecut), nu te sufar (prezent) atata timp cat ai un caracter urat (te-am intrebat frumos ce inseamna no-recoil si m-ai luat peste picior; am cerut sa-mi zici unde gasesc demourile si mi-ai zis ca le gasesc in sectiunea de admini dandu-mi de inteles ca am acces acolo, ceea ce nu am). Si nu e vb ca nu te suport eu, majoritatea nu te suporta, datorita caracterului mai sus amintit ;)
5. propunerile tale ma lasa rece, pentru ca atata timp cat ma stiu nevinovat nu o sa te las sa-mi patezi numele :!:

_________________
Image


25 Mar 2008, 15:16
Profile
CS Staff Leaders

Joined: 22 Nov 2007, 23:42
Posts: 763
Puncte Evo: 111
Karma: 250
Post Re: no-recoil
Quote:
2. se vede clar reculul de la m4a1 si din nou precizez ca trag cateva gloante, fac pauza si trag din nou (tocmai pt a micsora acest recul; o chestie care multi o fac)


se vede k tragi foc cu foc si atata. daca ne uitam in continuare vom vedea clar acel no recoil



Quote:
3. da, nu stiam ce e ala no-recoil. Ce e asa greu de crezut? nu stau sa citesc chestii despre cs, doar il joc. Imi trebuie arma, tinta si inamic. Simplu! nu stiam ca e o crima sa nu sti anumite chestii despre cs.
4. nu ca nu te sufeream (la trecut), nu te sufar (prezent) atata timp cat ai un caracter urat (te-am intrebat frumos ce inseamna no-recoil si m-ai luat peste picior; am cerut sa-mi zici unde gasesc demourile si mi-ai zis ca le gasesc in sectiunea de admini dandu-mi de inteles ca am acces acolo, ceea ce nu am). Si nu e vb ca nu te suport eu, majoritatea nu te suporta, datorita caracterului mai sus amintit ;)


nu te-am luat peste picior ci te-am intrebat daca ai facut cumva limba rusa la liceu in loc de limba engleza (cuvantul recoil vine din limba engleza --- si nu a aparut prima oara pe site-urile de cs).
Eu sunt the Bad Guy si asta se stie. Dar aici era vba despre kt de exigent sunt eu cu staful de admini nu cu codatzii de pe server.

nu ma intereseaza punctul tau de vedere atata timp kt vbesti degeaba ba mai mult ne si contrazici k nu ai no recoil. pls check the demos again (= uite-te din nou la demo-uri)

Banul ramane pana cand va aparea altcineva din staful de admini kre sa-tzi sustzina nevinovatzia. (Unu kre chiar stie ce e ala no recoil)


25 Mar 2008, 17:21
Profile
Junior
User avatar

Joined: 08 Mar 2008, 21:36
Posts: 141
Location: Bucuresti
Puncte Evo: 12
Karma: 0
Post Re: no-recoil
By all means, sa vina cineva sa verifice demourile. Cu riscul de a ma repeta spun ca sunt neconcludente. ;) Treaba mijto care e, probabil o sa treaca mult timp pana cand cineva se va "deranja" sa le verifice si-mi va scoate banul... Pana si concursul se va fi terminat mai mult ca sigur. Asta e, sunt roman in Romania;trebuie sa accept lucrurile asa cum sunt

_________________
Image


25 Mar 2008, 21:50
Profile
Master of Spam
User avatar

Joined: 23 Jan 2008, 16:50
Posts: 665
Puncte Evo: 53
Karma: 0
Post Re: no-recoil
In primul rand cel mai bine se vede in primul demo...cel pe care u zici k iti da eroare.... e o faza cand il omori pe Gosinky... und se vede clar ca arma ta pastreaza o traiectorie orizontala cu toate ca u ai tras apasat. Dak zici k asa trage arma aia te sfatuiesc sa te duci la ceva distanta de perete si sa tragi asa... sa vezi und se duc gloantele!!!! Ce pot sa zic altceva... in al 2 demo si al 3 se vede clar ca ai "no recoil"!!! e o faza cand dezamorsezi bmb in demo3 si il omori pe ruben si la fel tinta ta... Si iar mai e o faza in demo 3 cand omori 2(ruben si gosinky) si se vede clar tinta ta sau mai bn zis gloantele cum merg drept!!!

Eu sustin ca Charliee nu are ceva personal cu tine...ci doar cu... codatii!
Eu te sfatuiesc sa mai vezi o data demo-urile si sa te convingi!!!
Si sa accepti lucrurile asa cum sunt in acest topic... :P pt k nu ai dreptate... :D

_________________
Alcoolul omoara incet incet......nu conteaza, nu ma grabesc


26 Mar 2008, 02:45
Profile
Junior
User avatar

Joined: 08 Mar 2008, 21:36
Posts: 141
Location: Bucuresti
Puncte Evo: 12
Karma: 0
Post Re: no-recoil
Daca ai fi citit toate posturile mele ai fi inteles ca Charliee a editat postul sau in care afiseaza demourile. Initial primul link dadea erroare.A editat si uitand o regula simpla de forum nu a mentionat in baza postului sau.
-In demo invizline.dem cand dezamorsez bmb am tras 3 cate 3 gloante si tot a sarit tinta (recul) se vede clar la capatul armei.
-In demo invi5.dem se vede clar cand trag in Gosinky cum sare tinta (reculul) ;) dupa care ma omoara.
Iti multumesc pentru sfat; la-m urmat si m-am convins ca nu am no-recoil. Nici nu stiu ce comenzi sunt pt asa ceva... Arat si cfg-ul sa vedeti ce e in el si sa-mi spuneti voi daca sunt sau nu comenzi pentru no-recoil si va demonstrez ca trag la fel ca in demouri.

echo " invizibil "
echo " invizibil cfg pwrd bY richy "
echo " Copyright 2006 "
echo " Counter-Strike 1.6 "

speak " Activated "


// Setings
lightgamma "0.8"
cl_forwardspeed "1200"
cl_sidespeed "1200"
cl_backspeed "1200"
cl_minmodels "5.9999"
gl_spriteblend "00"
zoom_sensitivity_ratio "0.4"
sensitivity "1.5"
name "invizibil"
volume "0.8"
scr_connectmsg "invizibil"
cl_dynamiccrosshair "0"
cl_crosshair_color "250 250 250"
cl_crosshair_size "medium"
net_graph 3 "0"
net_graphpos 0 "1"
net_graphwidth 0 "490"
net_scale "5"
fps_max "101"
fps_modem "101"
rate "25000"
hud_fastswitch "1"
cl_autowepswitch "0"
con_color "23 23456 23985"




// Binde

bind "mwheelup" "cl_righthand 1"
bind "mwheeldown" "cl_righthand 0"
bind "w" "+forward"
bind "a" "+moveleft"
bind "d" "+moveright"
bind "s" "+back"
bind "TAB" "+showscores"
bind "uparrow" "mup"
bind "downarrow" "mdn"
bind "leftarrow" "voldn"
bind "rightarrow" "volup"
bind "F9" "videomode"
// Aliase


alias fastvideo "gl_texturemode GL_NEAREST_MIPMAP_NEAREST;fps_max 100;cl_gibcount 0;cl_giblife 0;r_mirroralpha 0;r_decals 0;r_drawviewmodel 1;gl_maxsize 4;gl_texsort 0;"
alias qualityvideo "gl_texturemode GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR;fps_max 100;cl_gibcount 4;cl_giblife 25;gl_texsort 1;r_mirroralpha 1;fastsprites 0;fastsprites 1"
alias videomode "videomode1"
alias videomode1 "fastvideo;dev1;echo Video Mode: FAST;dev0;alias videomode videomode2"
alias videomode2 "qualityvideo;dev1;echo Video Mode: HIGH QUALITY;dev0;alias videomode videomode1"

alias warm "admin_startmoney 16000;admin_freezetime 0;admin_restart 1;wait100;admin_say WARM ROUNDS"
alias lama "admin_restart 1;wait100;admin_startmoney 800;admin_freezetime 10;admin_roundtime 1.75;wait100;admin_say Prepare for KNIFE ROUND;wait100;admin_say GL & HF both teams;wait100;admin_restart 5;wait100;admin_say Knife ROUND is ON. Drop your weapon and/or bomb at home !"
alias go "admin_restart 1;wait100;;admin_roundtime 1.75;admin_startmoney 800;admin_freezetime 10;;admin_say 1st RESTART;wait100;admin_say Teams get ready to start;wait100;admin_restart 1;admin_say 2nd RESTART;wait100;admin_say GL & HF;admin_restart 5;admin_say THE GAME IS ON"
alias "wait5" "wait;wait;wait;wait;wait"
alias "wait10" "wait5;wait5"
alias "wait100" "wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10"
alias g "admin_restart 1;wait100;admin_startmoney 800;admin_say 1st RESTART;wait100;admin_say Teams get ready to start;wait100;admin_restart 1;admin_say 2nd RESTART;wait100;admin_say GL & HF;admin_restart 5;admin_say THE GAME IS ON"

<---(Volume)--->

alias vol0 "volume 0.0; developer 1 ; echo -MUTE- (__________);developer 0; alias volup vol1; alias voldn vol0"
alias vol1 "volume 0.50; developer 1; echo Volume 10% (*_________);developer 0; alias volup vol2; alias voldn vol0"
alias vol2 "volume 0.60; developer 1; echo Volume 20% (_*________);developer 0; alias volup vol3; alias voldn vol1"
alias vol3 "volume 0.70; developer 1; echo Volume 30% (__*_______);developer 0; alias volup vol4; alias voldn vol2"
alias vol4 "volume 0.80; developer 1; echo Volume 40% (___*______);developer 0; alias volup vol5; alias voldn vol3"
alias vol5 "volume 0.90; developer 1; echo Volume 50% (____*_____);developer 0; alias volup vol6; alias voldn vol4"
alias vol6 "volume 1.00; developer 1; echo Volume 60% (_____*____);developer 0; alias volup vol7; alias voldn vol5"
alias vol7 "volume 1.30; developer 1; echo Volume 70% (______*___);developer 0; alias volup vol8; alias voldn vol6"
alias vol8 "volume 1.586; developer 1; echo Volume 86% (_______*__);developer 0; alias volup vol9; alias voldn vol7"
alias vol9 "volume 1.7; developer 1; echo Volume 90% (________*_);developer 0; alias volup vol10;alias voldn vol8"
alias vol10 "volume 2.0;developer 1; echo Volume MAX (_________*);developer 0; alias volup volmax;alias voldn vol9"
alias volmax "developer 1; echo -NO HIGHER VOLUME-; developer 0\"
alias volup vol6
alias voldn vol2

<---(Mouse Sensitivity Menu)--->

alias m0 "sensitivity 1.0; developer 1;speak one ;clear;echo Sensytivity (1.0-----------);developer 0; alias mup m1; alias mdn m0"
alias m1 "sensitivity 1.5; developer 1;speak one ;clear;echo Sensytivity (-1.5----------);developer 0; alias mup m2; alias mdn m0"
alias m2 "sensitivity 2.0; developer 1;speak two ;clear;echo Sensytivity (--2.0---------);developer 0; alias mup m3; alias mdn m1"
alias m3 "sensitivity 2.5; developer 1;speak two ;clear;echo Sensytivity (---2.5--------);developer 0; alias mup m4; alias mdn m2"
alias m4 "sensitivity 3.0; developer 1;speak three;clear;echo Sensytivity (----3.0-------);developer 0; alias mup m5; alias mdn m3"
alias m5 "sensitivity 3.5; developer 1;speak three;clear;echo Sensytivity (-----3.5------);developer 0; alias mup m6; alias mdn m4"
alias m6 "sensitivity 4.0; developer 1;speak four ;clear;echo Sensytivity (------4.0-----);developer 0; alias mup m7; alias mdn m5"
alias m7 "sensitivity 4.5; developer 1;speak four ;clear;echo Sensytivity (-------4.5----);developer 0; alias mup m8; alias mdn m6"
alias m8 "sensitivity 5.0; developer 1;speak five ;clear;echo Sensytivity (--------5.0---);developer 0; alias mup m9; alias mdn m7"
alias m9 "sensitivity 5.5; developer 1;speak five ;clear;echo Sensytivity (----------5.5-);developer 0; alias mup m10;alias mdn m8"
alias m10 "sensitivity 6.0; developer 1;speak six ;clear;echo Sensytivity (-----------6.0);developer 0; alias mup m11;alias mdn m9"
alias m11 "sensitivity 6.0; developer 1;speak six ;clear;echo Sensytivity (-----------6.0);developer 0; alias mup m10;alias mdn m9"
alias mup m6
alias mdn m5

alias sprung1 "alias _special sprung; sprung; alias sprungx sprung0"
alias sprung0 "alias _special; alias sprungx sprung1"
alias sprung "hax; wait; special"
alias hax "hax1"
alias hax1 "+jump;wait;-jump;alias hax hax2"
alias hax2 "+jump;wait;-jump;alias hax hax1"
alias +sprung "sprung1"
alias -sprung "sprung0"

bind "SPACE" "+sprung"

Astept un raspuns din partea lui vim si a altor admini sa vad ce au de zis!

_________________
Image


26 Mar 2008, 07:41
Profile
Master of Spam
User avatar

Joined: 23 Jan 2008, 16:50
Posts: 665
Puncte Evo: 53
Karma: 0
Post Re: no-recoil
:))
ai dat copy-paste .... ce tare... dar stii... poti sa faci si modificari ulterioare... :wink:
nu te uita la tot demo-ul uitete doar la fazele de care am zis... si o sa vezi k tie nu ti se misca de loc tinta... dak nu vezi incearca sa te mai uiti o data... si inca o data... :wink:

_________________
Alcoolul omoara incet incet......nu conteaza, nu ma grabesc


26 Mar 2008, 11:57
Profile
Junior
User avatar

Joined: 08 Mar 2008, 21:36
Posts: 141
Location: Bucuresti
Puncte Evo: 12
Karma: 0
Post Re: no-recoil
invizibil wrote:
Arat si cfg-ul sa vedeti ce e in el si sa-mi spuneti voi daca sunt sau nu comenzi pentru no-recoil si va demonstrez ca trag la fel ca in demouri.


Cu alte cuvinte, trag la fel cu cfg-ul prezentat anterior ;) ca sa nu creada cineva ca ala nu e cfg-ul care il folosesc!

SabeR wrote:
nu te uita la tot demo-ul uitete doar la fazele de care am zis...

e ca si cum ai zice "esti codat doar cand zic eu ca esti codat" :lol: Pai daca ziceti ca am acest cod, va referiti ca il am tot timpul. Si totusi cand demonstrez ca nu exista cod va luati de 2-3 faze care seamana dar nu rasar.
Presupun ca parintilor tai le spui "Nu va uitati ca am ramas repetent, uitati-va ca am avut 10 la sport" .Sfatul meu e sa-ti revizuiesti conceptiile.

_________________
Image


26 Mar 2008, 12:20
Profile
Mini tehnicus
User avatar

Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ
Puncte Evo: 234
Karma: 100
Post Re: no-recoil
@invizibil topicul l`am vazut insa nu m`am implicat dintr`un motiv foarte simplu. Nu are rost sa ma bag peste tot ca musca in ... intelegi tu. Dar acum daca tot mi`ai dat PM cu rugamintea de a ma implica, here i go.
2. Pe acest server nu exista superiori si "inferiori", toti sunt egali si asa intentionam sa pastram lucrurile.
3. Daca tot te`ai apucat sa postezi configul, puteai sa il postezi pe tot. Exista cateva "reguli" sa le zicem, cand iti scri un config. Ideea unui config e sa il faci exact asa cum iti place tie sa fie totul, pentru un joc optim, astfel ca ORICE config va incepe cu banala comanda "unbindall" (la tine nu exista).
bind mouse1, bind mouse2, tu nu folosesti ?
Ma rog, ideea nu era sa`ti discutam configul, dar tu singur l`ai postat cam incomplet.

Dupa cum zicea cineva anterior, du`te in fata unui perete si tine apasat cu m4a1 sa vedem daca poti anula reculul la arma doar din mana (ma indoiesc).

_________________
Code:
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)

Freelance code | Blog personal


26 Mar 2008, 16:19
Profile
Junior
User avatar

Joined: 08 Mar 2008, 21:36
Posts: 141
Location: Bucuresti
Puncte Evo: 12
Karma: 0
Post Re: no-recoil
Dupa cum am spus (nu stiu de ce trb sa repet), nu ma pricep la chestiile tehnice din cs, astfel incat nu stiu ce ar trb sa fie sau nu intr-un cfg (mentionez ca e singurul cfg care l-am vazut vreodata). Ce am postat mai sus este tot cfg-ul meu. L-am primit de la un prieten acum mai bine de 2 ani. Am vazut ca-mi introduce automat cl-urile, numele si bunny-hop si e tot ce am nevoie. A... si mai are comanda pt admini de restart + mesaje de inceput de runda (asta de cand eram admin pe ****).

Exact cand am citit ce a zis saber cu peretele asta am facut... am luat un m4a1/aka47 si am tras in perete de la o distanta relativ mica. Rezultatul, reculul exista: dupa 3 incarcatoare pe zid a ramas o forma de palnie, o forma conica
http://i306.photobucket.com/albums/nn26 ... eroaka.jpg
http://i306.photobucket.com/albums/nn26 ... ctm4a1.jpg

_________________
Image


26 Mar 2008, 18:59
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next

 Topicuri similare 
Nu există topicuri similare.


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron