View unanswered posts | View active topics It is currently 14 Dec 2017, 15:21

 Forum rules 
- Regulament forum



Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 filtru 
Author Message
Nou Venit
User avatar

Joined: 22 Feb 2009, 21:28
Posts: 13
Puncte Evo: 0
Karma: 0

Post filtru
am si eu o intrebare...cu filtrul asta pt inregistrarea numelor...
dak am primit kick de la server nu mai pot intra pt ca imi da eroare la conectare sa ma inregistrez pe site...
am cont...si am si incercat sa scriu din nou comanda cu setinfo...tot nimik...
dak imi puteti da un raspuns pls...multumesc

_________________
Image


22 Feb 2009, 21:49
Profile
Nou Venit

Joined: 22 Feb 2009, 09:38
Posts: 3
Puncte Evo: 0
Karma: 0
Post Re: filtru
aceasi problema ... imi zice sa ma inregistrez desi sunt inregistrat :|


22 Feb 2009, 22:09
Profile
Mini tehnicus
User avatar

Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ
Puncte Evo: 234
Karma: 100
Post Re: filtru
Noile conturi sunt incarcate la schimbarea hartii.
Asadar daca conturile sunt inregistrate de curand asteptati maxim 35 de minute (cat este timelimit setat / harta) si incercati sa va conectati dupa aceea.

L.E

Zaru, tu ai contul suspendat de unul dintre admini. Asteapta sa iti raspunda el la post si sa iti spuna motivul.

addidas, procedezi cum am scris mai sus. Daca dupa 35 de minute tot nu merge sa te conectezi, postezi aici.

Numai bine

_________________
Code:
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)

Freelance code | Blog personal


22 Feb 2009, 22:15
Profile
Nou Venit
User avatar

Joined: 22 Feb 2009, 21:28
Posts: 13
Puncte Evo: 0
Karma: 0
Post Re: filtru
dar puteam juca...ca azi de mai multe ori mi s`a intamplat asta...
si dak am contu` suspendat cat timp nu pot intra?

_________________
Image


22 Feb 2009, 22:19
Profile
Nou Venit

Joined: 22 Feb 2009, 09:38
Posts: 3
Puncte Evo: 0
Karma: 0
Post Re: filtru
de ieri am facut contu`si nu merge :|.... de fapt am fakut vreo 4-5 conturi si cu nici unul nu pot intra :|


22 Feb 2009, 22:24
Profile
Mini tehnicus
User avatar

Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ
Puncte Evo: 234
Karma: 100
Post Re: filtru
Zaru, puteai juca pana sa ti se suspende contul. Pana nu posteaza adminul care ti`a suspendat contul ca sa aflam motivul, contul ramane suspendat.

adidas, scrie in consola:

Code:
setinfo _evosys "parola-care-ai-folosit-o-la-inregistrarea-contului"


Si numele pe care il folosesti la conectare, trebuie sa fie identic cu cel pe care l`ai scris in formularul de inregistrare.

_________________
Code:
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)

Freelance code | Blog personal


22 Feb 2009, 22:29
Profile
Nou Venit
User avatar

Joined: 22 Feb 2009, 21:28
Posts: 13
Puncte Evo: 0
Karma: 0
Post Re: filtru
am cam inteles cum sta treaba...ms pt implicare

_________________
Image


22 Feb 2009, 22:31
Profile
Nou Venit

Joined: 22 Feb 2009, 09:38
Posts: 3
Puncte Evo: 0
Karma: 0
Post Re: filtru
nu merge nici cum


22 Feb 2009, 23:09
Profile
Mini tehnicus
User avatar

Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ
Puncte Evo: 234
Karma: 100
Post Re: filtru
name adidasS
setinfo _evosys "parola-ta"

Daca primesti mesajul: Info string length exceeded, citeste postul meu de aici

_________________
Code:
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)

Freelance code | Blog personal


22 Feb 2009, 23:31
Profile
Suspect de spam
User avatar

Joined: 28 Dec 2008, 16:47
Posts: 316
Puncte Evo: 10
Karma: 0
Post Re: filtru
Am si eu probleme pe tema asta :| Am scris numele , am scris si setinfo _evosys "pass" si tot imi zice sa imi fac cont #-angry . Rezolvarea care e :?:

_________________
Image

Image


23 Feb 2009, 15:26
Profile
Mini tehnicus
User avatar

Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ
Puncte Evo: 234
Karma: 100
Post Re: filtru
Contul iti functioneaza messy.
Daca primesti mesajul: Info string length exceeded, citeste aici

_________________
Code:
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)

Freelance code | Blog personal


23 Feb 2009, 15:54
Profile
Suspect de spam
User avatar

Joined: 28 Dec 2008, 16:47
Posts: 316
Puncte Evo: 10
Karma: 0
Post Re: filtru
Pe numele ^MeSSy^ dupa ce am scris setinfo _evosys "pass" imi cere sa imi fac cont , passu e accelasi k shi prima data cand am scris setinfo _evosys ..... :| .
Mi`am facut alt cont si la contu` nou merge . Nah` nush ce sa zic :| Nu`s singurul caruia ii face figura asta :D

_________________
Image

Image


23 Feb 2009, 16:14
Profile
Nou Venit
User avatar

Joined: 14 Feb 2009, 20:18
Posts: 31
Puncte Evo: 3
Karma: 0
Post Re: filtru
cam asa cu minunea asta de filtru. si la mine tot asa... am asteptat sa se schimbe cateva harti... dar nimik...
] name nebunDlegat
] setinfo _evosys "password"
] connect cs.evosys.ro
Could not establish connection to Steam servers (steamclient2).
Connecting to cs.evosys.ro...
Connection accepted by 89.114.12.6:27015
Kicked :"[AMXG] Va rugam sa va inregistrati numele la adresa: http://cs.evosys

_________________
--------------------

proud member of Romanian Hackers Community

ingame mnc


23 Feb 2009, 17:58
Profile
Mini tehnicus
User avatar

Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ
Puncte Evo: 234
Karma: 100
Post Re: filtru
Code:
mysql> SELECT username FROM geronimo_clients where `username`='nebunDlegat';
Empty set


In traducere, nu exista nici un cont cu numele specificat.

MeSSy` wrote:
Pe numele ^MeSSy^ dupa ce am scris setinfo _evosys "pass" imi cere sa imi fac cont , passu e accelasi k shi prima data cand am scris setinfo _evosys ..... :| .
Mi`am facut alt cont si la contu` nou merge . Nah` nush ce sa zic :| Nu`s singurul caruia ii face figura asta :D


Parola la cele 2 conturi nu este identica. Iti dau un hint. Parola la contul ^MeSSy^ incepe cu "pi" :wink:

_________________
Code:
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)

Freelance code | Blog personal


23 Feb 2009, 18:26
Profile
Nou Venit
User avatar

Joined: 14 Feb 2009, 20:18
Posts: 31
Puncte Evo: 3
Karma: 0
Post Re: filtru
daca incerc re - inregistrararea nickului nu ma lasa pe motiv de e-mail alredy in use :)
apropo.. dc nu se pot inregistra nick-urile cu 3 litere... ca de ex al meu... MNC...
sa imi shcimb nickname-ul ca sa pot juca ? :( mersi de promptitudine.

nu se poate... ?

mysql_query("INSERT INTO geronimo_clients (username, password) VALUES('MNC', 'lol' ) ") or die(mysql_error());

_________________
--------------------

proud member of Romanian Hackers Community

ingame mnc


Last edited by MNC on 23 Feb 2009, 18:42, edited 2 times in total.

23 Feb 2009, 18:29
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next

 Topicuri similare 
Nu există topicuri similare.


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron