View unanswered posts | View active topics It is currently 14 Dec 2017, 10:27



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Cum rutam sa facem TTL=1 !? 
Author Message
Incepator

Joined: 10 Dec 2007, 11:59
Posts: 59
Puncte Evo: 1
Karma: 0

Post Cum rutam sa facem TTL=1 !?
Daca unul dintre baietii de la tehnic stiu sau administratorul de retea de la voi ii rog eu sami spuna. nu mai pot de nervi. incerc de 2 ore si nimic

Are cineva ideii ?


29 Dec 2007, 04:45
Profile
Mini tehnicus
User avatar

Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ
Puncte Evo: 234
Karma: 100
Post 
Nu fac parte din nici o categorie, dintre cele amintite de tine, insa ...

Daca ai un distro cu kernel 2.6 sau mai nou, nu trebuie decat incarcat modulul patch-o-matic (asta in cazul in cae nu il incarca singur). Daca ai un kernel mai vechi, trebuie sa il recompilezi cu modulul mai sus amintit. Dupa care:

Code:
iptables -t mangle -A PRETROUTING -i eth0 -j TLL --set-ttl 2


29 Dec 2007, 09:17
Profile
Incepator

Joined: 10 Dec 2007, 11:59
Posts: 59
Puncte Evo: 1
Karma: 0
Post 
hai mersi frumos. pana la urma i-am dat de cap. cred ca ar fi cazul sa pun burta pe o carte de administrare sisteme linux, ca nu mai e de glumit


31 Dec 2007, 08:55
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

 Topicuri similare 
Nu există topicuri similare.


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron