View unanswered posts | View active topics It is currently 23 Jan 2018, 21:47



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
 sunteti ultima mea speranta 
Author Message
Incepator

Joined: 10 Dec 2007, 11:59
Posts: 59
Puncte Evo: 1
Karma: 0

Post sunteti ultima mea speranta
am incercat sa caut si pe google am intrebat si pe alte forumuri insa nu am primit nici un raspuns la obiect in afara de celebrul RTFM
am un folder in care se afla un site /var/www/hosting/domeniu.ro caruia ii este atribuit http://www.domeniu.ro. eu vreau sa fac subdomeniu.domeniu.ro care sa duca catre o anumita pagina din acelasi folder de mai sus.
am incercat cu rewrite dar a iesit o varza. mia inebunit si domeniul principal.
multumesc anticipat.


25 Apr 2008, 22:59
Profile
Mini tehnicus
User avatar

Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ
Puncte Evo: 234
Karma: 100
Post Re: sunteti ultima mea speranta
Se face usor din httpd.conf

Code:
<VirtualHost *:80>
    DocumentRoot /var/www/hosting/domeniu.ro
    ServerName www.domeniu.ro
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
    DocumentRoot /var/www/hosting/domeniu.ro
    ServerName servicii.domeniu.ro
    DirectoryIndex servicii.html
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
    DocumentRoot /var/www/hosting/domeniu.ro
    ServerName hosting.domeniu.ro
    DirectoryIndex hosting.html
</VirtualHost>


Sper ca ai prins ideea. La DirectoryIndex specifici pagina default a respectivului subdomeniu. La subdomeniul www nu am mai specificat, deoarece se presupune ca aia este deja setata in httpd.conf .
Cred ca se poate face si din rewrite, insa nu am idee cum. Eu de cate ori am avut nevoie de asa ceva, am folosit exemplul de mai sus cu succes.

Numai bine.

_________________
Code:
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)

Freelance code | Blog personal


25 Apr 2008, 23:04
Profile
Incepator

Joined: 10 Dec 2007, 11:59
Posts: 59
Puncte Evo: 1
Karma: 0
Post Re: sunteti ultima mea speranta
chinuri prelungite intinse pe 2 zile zeci de scripturi incercate fara succes ca pana la urma sa vad ca trebuia sa adaug o simpla linie in fisieru de configurare. supertariceanu frate
a functionat perfect vim. u rule! respect!


25 Apr 2008, 23:10
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

 Topicuri similare 
Nu există topicuri similare.


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron